Batalia smartphone-urilor cu Android: Care porneste cel mai rapid (Video)

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 21:21
4031 citiri
Batalia smartphone-urilor cu Android: Care porneste cel mai rapid (Video)
Foto: Geek

Smartphone-urile sunt omniprezente in societatea de astazi si asta pentru un motiv intemeiat: sunt ultraportabile si te pot conecta cu orice ai nevoie, de la documente de serviciu pana la jocuri, filme sau conturi bancare.

Totusi, avantajul unui smartphone este direct legat cu performantele sale, iar timpul de pornire este un indicator important al randamentului sau, potrivit Geek.

Expertii au initiat un test intre cele mai bune smartphone-uri ale momentului, in incercarea de a vedea care porneste cel mai rapid.

Prima runda: Nexus 6, Moto X, Sony Z3, Nexus 5

Castigatorul acestei runde este Sony Z3, urmat indeaproape de Moto X. Nexus 5 a pornit la cateva secunde dupa primele doua, iar Nexus 6 a intarziat mult.

Runda 2: Nexus 6, Nexus 9, Sony Z3, Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 l-a detronat pe Sony Z3, in timp ce Nexus 9 a pornit al treilea dupa aproape 10 secunde. Nexus 6 s-a aprins ultimul, din nou.

Runda 3: Nexus 6, Galaxy Note 4, LG G3, Droid Turbo

Inca odata, Galaxy Note 4 a castigat competitia, in timp ce Droid Turbo si-a respectat numele si l-a urmat indeaproape. LG G3 a venit al treilea si, din nou, Nexus 6 a ramas ultimul.

Turneul campionilor: Galaxy Note 4, Droid Turbo, One Plus One, Sony Z3

Galaxy Note 4, inca odata, a condus grupul, in timp ce Droid Turbo si Sony Z3 l-au urmat indeaproape. OnePlus One a terminat ultimul.

Bonus: Galaxy Note 4, OnePlus One

OnePlus One dotat cu o caracteristica de pornire rapida a fost testat din nou impotriva modelului castigator al smartphone-urilor cu Android, Galaxy Note 4. Dupa cum se poate vedea din videoclip, castigator a fost OnePlus One, cu o pornire super-rapida care l-a detronat pe Galaxy Note 4.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#cele mai rapide smartphoneuri, #timp pornire smarthone video , #smartphone
Comentarii
Poza sharp
sharp
rank 1
Ati citit titlul acestui articol...
Poza hotbrain7
hotbrain7
rank 5
E fabulos acest smartphone al chinezilor