Black Friday 2018: Reduceri de pana la 85% la gadgeturile tale preferate

Advertorial
Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 16:25
5599 citiri

Black Friday este ziua care deschide sezonul de cumparaturi pentru Craciun prin oferte greu de egalat. Peste tot in lume este cea mai aglomerata zi de cumparaturi si, evident, cea mai asteptata. Si in Romania, oricine isi doreste un telefon nou, un televizor sau orice alt gadget trebuie sa profite de ofertele de Black Friday.

Majoritatea cumparaturilor de Black Friday se fac online, cu atat mai mult cu cat e-commerce-ul a prins avant in ultimii ani. In topul categoriilor cu cele mai mari vanzari anul trecut s-au aflat produsele din gama Electro-IT&C. Astfel, romanii au cumparat laptopuri la reducere, tablete si telefoane mobile la reducere, dar si electronice si electrocasnice.

Black Friday la telefoane mobile

Dispozitivele de tip smartphone sunt pe primul loc in cautarile de Black Friday. Perioada cu cele mai mari reduceri din an este un moment bun sa-ti schimbi telefonul la un pret foarte bun.

Asadar, cauti reduceri la telefoane ca sa iti inlocuiesti vechiul smartphone cu unul mult mai performant? 16 noiembrie este ziua cea mare! ITGalaxy.ro, magazin de articole IT, smartphones, electrocasnice si ingrijire personala, pune la bataie de Black Friday telefoane cu preturi promotionale. Vei putea sa iti cumperi smartphone-uri cu pana la 85% reducere!

Cele mai noi modele de telefoane Samsung, Apple, Huawei sau Xiaomi, dar si cele din 2017 sau ceva mai vechi le vei putea achizitiona acum mult mai ieftin decat in restul anului. Astfel, daca esti in cautarea unui smartphone cu un procesor mai bun sau cu o camera foto mai performanta ori cu memorie interna mai mare, 16 noiembrie este ziua in care trebuie sa dai comanda pentru noul gadget. Foloseste filtrele de pe site pentru a face cea mai buna alegere. Opteaza pentru produsul favorit in functie de brand, buget si specificatii.

Black Friday la televizoare si laptopuri

Si cum in ziua de azi aproape ca nu mai exista camera fara televizor, de Black Friday poti gasi televizoare la reducere. In magazinul online ITGalaxy.ro preturile scad simtitor si la acest gen de aparaturi electronice.

Iti poti alege televizoare smart cu diagonala ceva mai mica, de 51 de centimetri, foarte potrivite pentru o bucatarie, spre exemplu, sau poti opta pentru televizoare ultra HD 4K. Si in aceste cazuri reducerile sunt consistente, mergand pana la 70-80%.

Black Friday la componente IT

Black Friday este un moment bun pentru a-ti face un upgrade pe zona de IT. Un procesor mai performant pentru computer, monitoare, surse PC, dar si sisteme de operare, toate vor putea fi gasite in aceasta perioada la preturi promotionale. Casti, tastaturi, harduri externe sunt componente indispensabile atunci cand munca ta depinde in foarte mare parte de calculator.

Black Friday la accesorii

16 noiembrie este ziua in care n-ar strica sa faci si cateva achizitii care sa iti faciliteze utilizarea de zi cu zi a gadgeturilor tale. Un acumulator extern se va dovedi o investitie extrem de utila, asa incat sa nu ramai niciodata cu telefonul in pana din cauza ca i s-a descarcat bateria.

Comandand de pe ITGalaxy.ro, ai parte de suport online, verificarea coletului la primire si poti opta inclusiv pentru plata in rate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Black Friday reduceri , #smartphone