BlackBerry Q10, lansat in Romania - afla pretul (Video)

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 13:11
3474 citiri
BlackBerry Q10, lansat in Romania - afla pretul (Video)

Blackberry Q10 a fost lansat in data 30 ianuarie in cadrul unui eveniment organizat in New York, iar de curand a ajuns si in Romania.

Smartphone-ul isi pastreaza tastatura clasica QWERTY, cu care producatorul ne-a obisnuit, insa are si ecran tactil cu tehnologia AMOLED, care ofera o claritate ridicata a imaginii.

Touchscreen-ul a fost marit de producatori la 3,1 inch, pentru eliminarea erorilor de tiparire si comoditate in utilizare.

Astfel, utilizatorul poate trimite mesaje sau e-mail-uri mult mai repede fata de modelele precedente. Platforma pe care acest smartphone opereaza este Blackberry 10, camera foto este de 8 MP, iar memoria interna este de 16 GB.

Procesor este dual-core de 1,5 GHz, iar telefonul cantareste 139 g.

Cu BlackBerry Hub, utilizatorul nu rateaza ce se intampla pe retelele sociale pe care activeaza, in timp ce BlackBerry Remember ajuta la organizarea instanta a lucrurilor pe care proprietarul sau le are de facut, intereselor, ideilor sau proiectelor, toate acestea folosind o singura aplicatie.

Sistemul de operare BlackBerry 10 mai are si alte functii integrate precum Facebook, Twitter, LinkdIn si Foursquare.

In Romania, telefonul e disponibil in magazinul quickmobile.ro, pentru pretul de 2.999,9 lei si la precomanda pe ilexgsm.ro, partener Vodafone, pentru 2.717 lei.

BlackBerry Q10 este un produs important pentru companie, care a incasat o lovitura in materie de vanzari, din cauza concurentei acerbe venite din partea Apple si Samsung.

Desi a reusit sa isi revina usor, inregistrand un profit de 98 de milioane de dolari, in primul trimestru din 2013, dupa ce in aceeasi perioada a anului trecut a avut pierderi mari.

In plus, Blackberry a pierdut trei milioane de utilizatori in decurs de un an, dispozitivele sale fiind folosite in prezent de 76 de milioane de oameni, fata de 79, cati erau in urma cu 12 luni.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#BlackBerry Q10 lansat Romania, #BlackBerry Q10 lansare Romania, #BlackBerry Q10 pret Romania, #BlackBerry Q10 pret , #smartphone