Brasovenii de la Allview au lansat la Barcelona smartphone-ul X2 Soul PRO - Pret si specificatii

Luni, 02 Martie 2015, ora 18:13
7064 citiri
Brasovenii de la Allview au lansat la Barcelona smartphone-ul X2 Soul PRO - Pret si specificatii
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview lanseaza in cadrul targului Mobile World Congress din Barcelona smartphone-ul X2 Soul PRO.

"X2 Soul PRO este un device care inspira simturile si isi adapteaza culorile UI-ului la mediul inconjurator. Placut la atingere si la privire, smartphone-ul va surprinde intr-un mod placut atat prin performanta cat si prin functiile sale", declara Lucian Peticila, managerul general al companiei.

Allview a lansat un telefon ieftin si rezistent la apa - afla pretul

Telefonul are un design unibody, o grosime de 5,5 mm si este construit din metal si sticla rezistenta la zgarieturi. Device-ul este usor, subtire dar si puternic, sasiul intern fiind realizat din aliaj de aluminiu si magneziu, ce ofera cel mai bun raport rezistenta mecanica/greutate.

El se adapteaza mediului inconjurator si creeaza teme utilizand combinatii ale culorilor din jur. Cu o capacitate de 2.700 mAh, bateria SDI ofera pana la 13 ore in convorbire si pana la 11 zile in stand-by. Bazat pe un sistem super inteligent de management al consumului, modul "Super Power Saving" de economisire a energiei, asigura utilizarea device-ului pe o perioada de peste 100 de ore.

Smartphone-ul are un ecran cu diagonala de 5,1 inchi, cu rezolutie Full HD si o densitate de 442 pixeli per inch, fiind construit utilizand tehnologia Full Lamination. El poate fi controlat prin gesturi, iar sunetul este redat prin amplificatorul NXP, sistemului DTS si incintei acustice integrate.

Camera principala de 13MP, model Sony IMX214 cu 6 lentile, si cea frontala de 8MP pun la dispozitie numeroase functii precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image, Eraser, mod Profesional sau posibilitatea de separare a focusului de expunere.

Allview a lansat smartphone-ul P6 Energy: Bateria tine pana la 21 de zile

In ceea ce priveste perfomanta, X2 Soul PRO are integrat un procesor Octa Core pe 64-bit, 2 GB memorie RAM si ruleaza Android 5.0, Lollipop. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecventa de 700MHz reda elementele grafice la o calitate uimitoare.

Smartphone-ul ofera doua porturi pentru SIM si conectivitate 4G, functionand in standardele LTE FDD si TDD.

Produsul este disponibil incepand de luni pe baza de precomanda la pretul de 1.699 lei.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#Allview X2 Soul PRO, #X2 Soul PRO, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview, #telefoane Allview , #smartphone