Care este cel mai bun smartphone din 2013? - Sondaj Ziare.com

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 10:36
8488 citiri
Care este cel mai bun smartphone din 2013? - Sondaj Ziare.com

Anul 2013 a fost unul prolific in materie de telefoane inteligente, iar companiile IT s-au inghesuit sa isi uimeasca clientii cu diverse inovatii.

Astfel, a fost lansat primul smartphone cu senzor tactil, dar si terminale care urmaresc ochii utilizatorului sau ii monitorizeaza activitatile.

Insa care a fost cel mai bun telefon lansat in acest an?

iPhone 5S

Apple si-a surprins placut fanii cand au aflat ca iPhone 5S va avea un senzor tactil prin intermediul caruia vor putea bloca si debloca dispozitivul. El combina in mod echilibrat designul, facilitatile utile si aplicatiile interesante. Noul produs este asemanator versiunii iPhone 5 de anul trecut, dar are un procesor mai rapid si o camera mult mai buna.

iPhone 5C

Odata cu lansarea varfului de gama, Apple a prezentat si un model mai ieftin. iPhone 5C are o carcasa de plastic, intr-o gama variata de culori, insa nu este un telefon de lepadat. Din contra, el a inlocuit in magazine iPhone 5, pentru ca specificatiile erau asemanatoare. Iar pentru cei care inca nu isi permit un iPhone 5S, 5C este un premiu de consolare mai mult decat acceptabil.

Samsung Galaxy S4

Pana la lansarea lui iPhone 5S, telefonul Galaxy S4 lansat de sud-coreeni de la Samsung a captat toata atentia. Printre cele mai interesante functii de care dispune se numara modul inteligent de a realiza fotografii sau capacitatea de a mentine ecranul pornit doar cu un clipit al ochilor. El are un procesor Snapdragon 600, un ecran AMOLED excelent, o camera foto buna, autonomie multumitoare, dar si redare audio de buna calitate.

Samsung Galaxy Note 3

Cea mai noua phableta de la Samsung are cel mai generos ecran din seria Galaxy Note, de 5,7 inchi, dar este mai subtire si mai usoara decat modelele precedente. Mai mult, dispozitivul este dotat si cu un stylus, dar si cu aplicatii specifice acestuia.

LG G2

G2 este cel mai nou smartphone de la LG, ruleaza cea mai recenta versiune de Android si are un ecran de 5 inchi. O particularitate mai ciudata o constituie plasarea butoanelor de volum si de pornire pe partea din spate a telefonului.

Sony Xperia Z 4G

Xperia Z este aproape ermetic, fiind rezistent la apa. In rest, ofera tot ce inseamna un smartphone cu Android, de la o gama larga de aplicatii, la un procesor puternic.

Nokia Lumia 925

Lumia 925 este cel mai bun smartphone care foloseste sistemul de operare Windows 8. Designul telefonului este atractiv, insa adevaratul sau atu este camera ultraperformanta.

Nokia Lumia 1020

Potrivit analistilor, modelul Nokia Lumia 1020 care ruleaza sistemul Windows Phone are cea mai buna camera foto dintre toate smartphone-urile existente pe piata.

Google Nexus 5

Nexus 5 este de fapt o versiune modificata a LG G2, special facut pentru Google, ceea ce inseamna ca ruleaza o versiune "pura" de Android. Modelul poate fi cumparat cu doar 349 de dolari. In comparatie, iPhone 5S costa cu aproximativ 300 de dolari mai mult. Nexus 5 dispune de cea mai noua versiune de Android, numita KitKat.

HTC One

HTC One a fost numit de mai multi analisti cel mai bun telefon cu Android. Pe langa design-ul care iti ia ochii, el este dotat cu un procesor puternic, o camera foto peste medie, iar carcasa este realizata dintr-un metal de calitate. In plus, el disoune de functia Boom Sound, prin care muzica poate fi ascultata la o calitate superioara.

BlackBerry Q10

Modelul BlackBerry Q10 este cel mai bun telefon cu tastatura din lume, chiar daca multi dintre utilizatori nu mai doresc sa foloseasca aceasta caracteristica. Insa compania se confrunta cu multe probleme, iar in aceasta perioada se chinuie sa se relanseze.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#cele mai bune smartphoneuri 2013, #cel mai bun smartphone 2013, #cele mai bune smartphoneuri, #top smartphone 2013, #top smartphoneuri , #smartphone