Cauti un smartphone? Iata care sunt cele mai bune 20 de telefoane mobile din lume (I)

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 13:18
25616 citiri
Cauti un smartphone? Iata care sunt cele mai bune 20 de telefoane mobile din lume (I)
Foto: Tech Radar

Cu totii ne dorim un telefon, dar nu stim care este cel bun sau cel care sa se potriveasca nevoilor noastre. Expertii au intocmit topul celor mai bune 20 de smartphone-uri din lume, in care au inclus toti "monstri sacri" de pe piata: Samsung Galaxy, HTC One, iPhone sau Sony Xperia.

Clasamentul ce include cele mai bune smartphone-uri aflate in prezent in magazine a fost realizat de catre publicatia Tech Radar.

Dar, singurii care decid care este cel mai bun telefon mobil sunt utilizatorii de pe intreg mapamondul.

20. Samsung Galaxy S3

Galaxy S3 ramane un telefon puternic, care are o multime de caracteristici. Cei care il folosesc s-ar fi asteptat la o proprietati mai bune in ceea ce priveste viata bateriei, viteza procesorului si managementul mass-media.

Daca doriti sa economisiti niste bani, Galaxy S3 poate fi alegerea cea mai buna. Pretul nu este singurul motiv. Telefonul dispune de Smart Stay, un ecran Super AMOLED HD, o memorie de stocare de 128 de GB, Music Hub, o baterie detasabila si o camera foro rapida.

19. Samsung Galaxy Note 2

Cine ar fi crezut ca aceasta versiune de la Samsung, atat de mare, va avea succes? Si totusi Galaxy Note 2 a fost vandut peste 20 de milioane de unitati in intreaga lume. Si asta datorita ecranului sau de 5,5 inchi, dar si unor caracteristici, precum playerul sau de calitate.

Dispune de Air View, multi-window si poate fi transformat intr-un mic calculator.

18. Samsung Galaxy S4 Active

Acest model este rezistent la apa si praf, are un ecran de 5 inchi full HD, ceea ce ii confera o imagine a displayului excelenta. Daca doriti un smartphone puternic, cu care sa va deplasati in excursii extreme, la inot si in baie, atunci Galaxy S4 Active poate fi alegerea potrivita.

17. Nokia Lumia 925

Ce poate fi mai bun decat un telefon de top cu sistemul Windows Phone? Nokia Lumia 925 este simplu, permite navigarea usoara pe web si mesagerie. Camera sa foto PureView este lider de piata si ofera o performanta extraordinara, avand 8,7 MP.

Displayul de 4,5 inchi permite vizionarea excelenta a filmelor si navigarea rapida pe Internet, datorita tehnologiei PuteMotion HD. Nokia Lumia 925 este un ambasador demn pentru Windows Phone 8.

16. iPhone 5C

Impresioneaza prin ecranul Retina, care este lider de piata in reproducera culorilor, o camera foto puternica si cel mai bun App Store. iPhone 5C este un telefon de la Apple, insa este prea scump.

15. Sony Xperia Z

Chiar daca in momentul actual modelul Xperia Z nu mai este varful din gama high-end al companiei Sony Ericsson, totusi el impresioneaza. Are un ecran mare, o camera foto inteligenta si este rezistent la apa si praf.

Dispune de slot pentru cardul microSD, ce ii permite sa-si extinda memoria si de tehnologia Bravia Engine 2.

14. Sony Xperia Z Ultra

Xperia Z Ultra este un telefon mobil plin de tehnologie, usor si subtire. Are un ecran urias de 64 inchi, o carcasa impresionanta si un chip Snapdragon 800 foarte puternic. Este din categoria denumita phablet, avand un design foarte frumos.

13. Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung a creat un smartphone din categoria mid-range, intrand in competitie cu rivalii sai Sony Xperia SP si Nokia Lumia 820, dar si cu HTC One Mini. Are un ecran vibrant, luminos si foarte clar, cu o camera foto puternica.

Are un pret acceptabil si caracteristici mai bune decat modelul anterior Galaxy S3 Mini.

12. Nokia Lumia 1520

Este un smartphone din gama high-end, cu un ecran de 6 inchi pe care se pot viziona in conditii foarte bune de calitate videoclipuri si fotografii. Dispune de sistemul de operare Windows Phone 8, cu caracteristici de top, care includ si o rezolutie uimitoare a ecranului de 1.080 px si de o performanta camera foto de 20 megapixeli.

11. Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1 este un alt smarthone de forta. Cu o camera foto de 20,7 MP si cu o tehnologie G Lens, el are capacitatea de a rezista la ploaie, zapada si nisip. Dispune de un super procesor Snapdragon 800, are o varietate mare de culori.

Pretul este destul de mare, dar el este justificat deoarece este cel mai bun brand al firmei Sony, in materie de smartphone-uri.

Citeste partea a doua a materialului, duminica, pentru afla care sunt cele mai bune 10 smartphone-uri din lume in clipa de fata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#cele mai bune smartphone lume, #top 20 smartphon lume, #cele mai bune telefoane mobile , #smartphone