Ce fac romanii la evenimentul IT al momentului: Varf de gama Allview la Barcelona

Marti, 23 Februarie 2016, ora 10:30
3317 citiri
Ce fac romanii la evenimentul IT al momentului: Varf de gama Allview la Barcelona
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, luni seara, smartphone-ul X3 Soul PRO in cadrul evenimentului Mobile World Congress ce are loc la Barcelona.

Telefonul are un design unibody (compact, fara baterie detasabila), carcasa e realizata din aluminiu, iar dispozitivul are o grosime de 7 mm.

Spatele smartphone-ului este protejat in totalitate printr-o singura bucata de metal, aspect care reprezinta o premiera pentru dispozitivele Allview, se arata in comunicatul de presa remis Ziare.com.

X3 Soul PRO este echipat cu procesor Helio P10 Octa Core, care distribuie nucleele pe doua frecvente: 4 nuclee cu frecventa 1.95GHz si restul de 4 cu 1.15GHz. Smartphone-ul dispune de 4GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB. Dispozitivul functioneaza pe baza celei mai noi versiuni ale sistemului de operare Android, numit Marshmallow.

Telefonul are un senzor de amprenta ce permite inregistrarea mai multor amprente diferite, iar ulterior dispozitivul se poate debloca doar dupa identificarea lor.

X3 Soul PRO are o functie regasita si la cel mai nou iPhone, astfel ca deschizi meniuri diferite in functie de cat de tare apesi pe ecran.

Spre exemplu, o atingere usoara va deschide aplicatia dorita, iar o atingere mai puternica va conduce utilizatorul direct in meniul aplicatiei.

Brasovenii de la Allview au lansat un telefon ieftin, dual SIM si compatibil 4G - Cat costa

Camera principala are o rezolutie de 16MP si este prevazuta cu 6 lentile, dar si cu protectie din safir pentru o rezistenta sporita la zgarieturi.

Utilizatorul are de ales intre mai multe modalitati de a face poze si de a filma: profesionist, Super Zoom 4x, Time lapse, Slow motion, Text editor, GIF, Polaroid PDF.

In plus, functia Super Foto surprinde imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei, datorita unui inovator algoritm de procesare.

Amatorii de selfie-uri isi pot face poze cu camera foto frontala de 8MP.

Ecranul are o diagonala de 5,5 inchi si are o rezolutie Full HD si e protejat de zgarieturi prin tehnologia CorningGorillaGlass 3.

Allview sustine ca bateria de 3000mAh asigura 920 de minute de convorbire si pana la 300 ore in stand-by.

X3 Soul PRO va fi disponibil in trei variante de culori: auriu, gri si mocha gold.

Smartphone-ul X3 Soul PRO este disponibil de luni, pe baza de precomanda, la pretul de 1.999 lei, iar livrarile vor incepe la sfarsitul lunii aprilie.

In total, la Mobile World Congress, cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor mobile, sunt prezente 14 companii din Romania.

In afara de Allview, printre celelalte firme care isi vor prezenta produsele la Barcelona se mai numara Computaris, ce va lansa o serie de servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software si solutii pentru platforme de livrare, Simartis Telecom cu aplicatia Bubble destinata companiilor de marketing, dar si Altom Consulting SRL, Cabrio Investment si Ropardo.

C.P.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Allview X3 Soul Pro, #lansare Allview Barcelona, #lansare telefon Allview, #telefon nou Allview , #smartphone