Cel mai luxos smartphone din lume: Vertu Signature Touch (Galerie foto)

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 21:04
4589 citiri
Cel mai luxos smartphone din lume: Vertu Signature Touch (Galerie foto)
Foto: cnet.com

Iubitorii tehnologiei si ai luxului au acum la dispozitie un telefon cu totul special, care poate implini asteptarile celor mai pretentiosi dintre ei.

Noul Vertu Signature Touch are un pret pe masura, el fiind disponibil in schimbul sumei de aproximativ 5.000 de euro, scrie cnet.com.

Telefonul exclusivist este facut din materiale alese precum titanul, safirul si mai multe tipuri de piele naturala. Din punct de vedere tehnic, dispozitivul are trasaturi care nu se regasesc la multe aparate de pe piata.

Smartphone-ul va putea fi cumparat inca din aceasta luna din toate magazinele Vertu din intreaga lume. Procesorul lui Qualcomm Snapdragon de 2,3 GHz vine alaturi de o capacitate interna de stocare de 64 GB.

El ruleaza un sistem de operare Android KitKat 4.4, iar utilizatorul poate opta si pentru un sistem wireless de reincarcare a bateriei. Signature Touch dispune de o conexiune 4G ce poate functiona aproape in intreaga lume.

Afisajul HD (473dpi, 1080p) cu diagonala de 4,7 inchi este invelit de un strat de safir de 118 carate. Carcasa facuta din titan are deasupra un strat de piele de vitel prelucrata manual, insa cumparatorul poate opta si pentru alte materiale si culori.

In plus, apelurile telefonice sunt criptate cu ajutorul unui sistem special conceput de compania de securitate Silent Circle. Producatorul a incheiat un contract cu compania iPass pentru a asigura accesul gratuit al utilizatorului la retelele Wi-Fi oriunde in lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#smartphone Vertu pret, #Vertu smartphone pret, #smartphone lux , #smartphone