Cele mai bune idei de cadouri pentru pasionatii de tehnologie

Advertorial
Joi, 20 Decembrie 2018, ora 14:41
10757 citiri
Cele mai bune idei de cadouri pentru pasionatii de tehnologie

In zilele noastre, telefonul nu mai este un moft, ci o reala necesitate. De cate ori ne-am uitat sau pierdut telefonul ne-am simtit incompleti, tocmai din nevoia de a fi mereu conectati cu mediul online, cu prietenii si familia.

Cand vin Sarbatorile, in special Craciunul, moment in care fiecare se asteapta sa gaseasca un cadou sub brad, pasionatilor de tehnologie le va fi greu sa intocmeasca o lista de dorinte, mai ales daca si-au achizitionat ultimele modele de smartphone-uri.

Daca si tu esti in pana de idei pentru cumpararea cadourilor de Craciun, mai ales ale celor care nu pot lasa telefonul departe prea mult timp, noi iti venim in ajutor cu o serie de idei, practice, moderne, dar mai ales accesibile.

1. Huse si folii de telefon

Stim cu totii ca un telefon este util cata vreme este functional, nu-i asa? De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti scape telefonul din mana, iar plin de adrenalina sa te rogi la toti sfintii sa nu se fi spart ecranul?

Stim, asta am patit fiecare dintre noi, mai ales ca apreciem smartphone-urile cu touchscreen.

Si cum o vorba spune ca e mai usor sa previi decat sa te lamentezi, un bun cadou de Craciun pentru persoanele neatente cu telefonul mobil este un kit complet, cu husa si folie de protectie.

Pentru ca nu doar socurile mecanice, cat si factorii externi (temperatura, umiditatea) pot dauna telefonului mobil, opteaza pentru huse de telefoane de calitate, realizate din silicon sau plastic dur, care sa elimine eventualele neplaceri.

Credeti-ne ca un posesor de smartphone nu are niciodata prea multe huse sau folii de protectie, insa daca vrei sa oferi un cadou festiv, alege aceste accesorii cu tematica de Sarbatori, mai ales ca paleta de huse pentru telefoane Huawei, Apple sau Samsung este atat de vasta, incat vei gasi modelul perfect pentru telefonul pe care il are.

2. Bateria externa

"Imi imprumuti, te rog, incarcatorul?" este intrebarea cea de toate zilele. E drept ca tehnologia a evoluat suficient de mult incat acumulatorul smartphone-ului sa tina pana la 8 ore, insa daca persoana careia ii vei darui cadoul nu poate sta departe de jocuri, retele sociale sau videoconferinte, bateria externa este un dar potrivit de Craciun.

Mai mult, sezonul rece face ca bateria sa se descarce mai repede, din cauza temperaturilor scazute, si nu ai mereu posibilitatea de a-l conecta la priza.

Cu bateria exeterna potrivita si cu cablul USB al telefonului mobil ai la dispozitie oricata energie ai nevoie pentru a nu-ti intrerupe ritmul cotidian.

3. Carcasa rezistenta la apa pentru scuba diving

Daca nu stii ce sa ii cumperi unui pasionat de calatorii, dar care nu lasa telefonul din mana, avem solutia perfecta - carcasa rezistenta la apa universala pentru smartphone.

E drept ca multe dintre telefoane sunt rezistente la apa, dar chiar si asa nu ofera 100% protectie.

Cea mai la indemana solutie ramana carcasa subacvatica, in care se plaseaza telefonul, apoi se inchide ermetic si e gata de utilizare.

Poze inedite, filmulete pline de culoare si selfie-uri in ape azurii, toate ies reusite si in siguranta cu acest accesoriu. Daca nu ne credeti pe cuvant, intrebati-o pe Kim Kardashian!

4. Mini trepied

In comparatie cu un selfie stick, mini trepiedul poate sa nu fie atat de practic in viata de zi cu zi, insa in vacanta este cu adevarat util.

Indiferent de cat de mult ati cheltui pe celelalte accesorii, un mini trepied poate sa faca o diferenta mare din punct de vedere al calitatii imaginilor.

Acest accesoriu se dovedeste extrem de util nu numai pentru stabilizarea imaginii, dar este perfect si pentru o fotografie de grup panoramica, care sa includa toti prietenii.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#huse smartphone, #accesorii smartphone , #smartphone