Cele mai ieftine smartphone-uri

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 07:58
9217 citiri
Cele mai ieftine smartphone-uri

Decembrie este luna cadourilor, iar, daca vrei sa daruiesti un smartphone in aceasta perioada, marii operatori de telefonie mobila au pregatit oferte extrem de tentante.

Cu un abonament de 9 euro pe luna, Orange vinde telefonul BlackBerry Curve pentru doar un euro.

Dispozitivul are tastatura QUERTY, o camera de 2 megapixeli, un sistem de operare Blackberry si conexiune la Internet prin Wi-Fi sau Wap.

Un alt smartphone ieftin este HTC Cha Cha, pretul acestuia fiind de 39 de euro. Gadgetul are si el tastatura QUERTY, insa vine, in plus, cu un buton integrat pentru Facebook. Sistemul de operare este Android, procesorul este de 800 Mhz, camera foto are 5 megapixeli si este compatibil Wi-Fi, GPS si 3G.

Pentru 49 de euro, poti achizitiona un LG Optimus Black, care opereaza cu un sistem Android, are o camera foto de 5 megapixeli, un ecran touchscreen de 12 cm si o greutate de 109 grame.

Cele mai ieftine smartphone-uri pe care le poti lua de la Vodafone vin cu un abonament de 8 euro pe luna.

LG Optimus Me are un ecran de 7 cm, o camera foto de 3 megapixeli, o greutate de 106 g si un sistem de operare Android. Pretul stabilit de Vodafone, pentru aceasta perioada, este de 9 euro.

Daca vrei un HTC Explorer, il poti achzitiona pentru 19 euro. Gadgetul are un touchscreen de 8,1 cm, o camera foto de 3 megapixeli si un sistem de operare Android.

Sony Ericsson X8 costa 39 de euro la Vodafone. Smartphone-ul are un ecran de 7,6 cm, un sistem de operare Android, o camera foto de 3 megapixeli si un procesor de 600 Mhz. In plus, este compatibil Wi-Fi.

Cele mai bune oferte la smartphone-uri de la Cosmote includ un abonament de 10 euro pe luna. LG GS290 are o greutate de 89 grame, o camera de 2 megapixeli si un ecran de 10,8 cm. In plus, recunoaste scrisul de mana si are un pret de doar 0,29 euro.

Samsung S3370 costa 6,66 euro la abonamentul de 10 euro, insa il poti achizitiona aproape gratis la abonamentul de 12 euro pe luna. Smartphone-ul are o camera foto de 1,3 megapixeli, este compatibil 3G si are un ecran de 10cm.

LG KP502 are un ecran de 10,6 cm, o camera foto de 3 megapixeli si o greutate de 89 g. Pretul de achizitionare este de 0,29 euro pentru un abonament de 13 euro pe luna.

Citeste si:
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
La un an de zile după ce au început să strângă primele semnături, PSD alături de alte cinci partide nu au reușit să strângă îndeajuns de multe semnături pentru organizarea...
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri, 10 august, că începe o nouă licitaţie pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. ”Autoritatea pentru Reformă...