Cele mai scumpe telefoane din lume (Galerie foto)

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 18:50
9566 citiri
Cele mai scumpe telefoane din lume (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Costa milioane de dolari si le veti gasi doar in buzunarele celor mai bogati oameni din lume. Desi folosesc o tehnolgie depasita, designul lor este cu adevarat incredibil. Daca nu stiti inca despre ce este vorba, ei bine descrierea se refera la cele mai scumpe telefoane din lume.

Realizate din aur alb sau galben si decorate cu diamante sau smaralde, aceste telefoane sunt, cu certitudine, o dovada a bogatiei.

Iata cum arata un top al celor mai scumpe telefoane din lume, realizat de Silicon India:

1. Gold Striker 3GS Supreme

Cu un pret de 3,2 milioane dolari, acest telefon mobil este numit cel mai scump iPhone din lume. Telefonul a fost creat de Stuart Hughes, in Liverpool, pentru un om de afaceri australian.

Butonul de navigare este decorat cu un diamant rar de 7,1 carate. Carcasa a fost realizata din 271 de grame de aur de 22 de carate si este decorata cu 136 de diamante. Logo-ul Apple este din aur masiv si are inca 53 de diamante vizibile pe spate.

2. GoldVish Le Million

Telefonul, in valoare de 1,3 milioane de dolari, a fost creat de catre designer-ul elvetian Emmanuel Gueit, folosind diamante de 20 de carate si aur alb de 18 carate. La capitolul dotari tehnice, acesta are o memorie de 2 GB, radio FM, camera digitala, MP3 si Bluetooth.

3.Diamond Crypto Smartphone

Diamond Crypto Smartphone a fost creat de bijutierul austriac Peter Aloisson pentru o companie din Moscova si costa nu mai putin de 1,3 milioane de dolari. Pretul este justificat, avand in vedere ca este acoperit cu platina si are 50 de diamante, din care opt diamante albastre extrem de rare. Telefonul vine cu un ecran TFT de inalta rezolutie, email, media player, WAP si suport Java.

4.Vertu Signature Cobra

Acest telefon este o editie de lux ce apartine bijutierului francez Boucheron. Doar opt telefoane Cobra au fost produse in lume. Telefonul este decorat cu un diamant rotund, 439 rubine si doua smaralde si costa 300.000 de dolari.

5. VIPN Black Diamond Smartphone

Decorat cu diamante, telefonul in cauza costa nu mai putin de 300.000 dolari. El este realizat din combinatii de titan si policarbonat, are un procesor Intel 400Mhz, memorie interna de 128MB, 2GB de memorie externa si adaptabilitate WiFi Bluetooth.

6.18 Carat Gold Phone

Desi este un telefon din aur masiv de 18 carate, nu dispune de servicii de baza, disponibile prin cele mai ieftine telefoane, cum ar fi email, jocuri, aplicatii, camera foto sau GPS. El vine, totusi, cu servicii precum apelare rapida, redirectionarea apelurilor si calculator.

Telefonul nu este nicidecum pentru cei care isi doresc sa fie in pas cu tehnologia, ci doar pentru cei care vor sa-si etalejeze bogatia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cele mai scumpe telefoane, #telefoane scumpe, #top telefoane , #smartphone