Cele mai tari smartphone-uri lansate la Congresul Mondial de Telefonie Mobila din Barcelona (Galerie foto)

Sambata, 07 Martie 2015, ora 12:05
7529 citiri
Cele mai tari smartphone-uri lansate la Congresul Mondial de Telefonie Mobila din Barcelona (Galerie foto)
Foto: PC Magazine

Cele mai bune smarthphone-uri si tablele au fost prezentate, zilele trecute, la Congresul Mondial de Telefonie Mobila din Barcelona, care a detronat la incasari expozitia IT Consumer Electronics Show (CES) de la inceputul acestui an, din Statele Unite.

Congresul de Telefonie Mobila de anul acesta a fost unul memorabil, pentru ca a adunat intr-un singur loc cele mai noi si inovatoare modele de pe piata, atat ale gigantilor precum Samsung, HTC si LG, dar si ale unor nume mai putin cunoscute.

Jurnalistii de la PC Magazine s-au plimbat printre standurile expozitiei si au intocmit un clasament al celor mai bune smartphone-uri prezentate la congres.

Samsung Galaxy S6

Acest telefon a impresionat prin designul modern si display-ul de ultima generatie. Totodata, fiecare componenta a fost imbunatatita fata de modelul de anul trecut, Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 Edge

Smartphone-ul a pus in umbra celelalte telefoane ale companiei cu ecran plat, datorita display-ului sau curbat si foarte elegant.

HTC One M9

Reporterii specializati sustin ca acest telefon arata ca o opera de arta, cu carcasa de aluminiu si cu imbunatatiri considerabile la camera foto.

BlackPhone 2

Jurnalistii s-au aratat impresionati de noul model BlackPhone 2, care arata pana la cel mai mic detaliu ca un telefon de lux.

Gionee Elife S7

Telefonul a fost unul dintre cele mai impresionante modele de la congresul de anul acesta, fiind incredibil de subtire, cu o grosime de doar jumatate de centrimetru.

Runcible

Modelul este unul dintre cele mai neobisnuite din istoria high tech. Compania Monhom a trecut peste forma standard a unui telefon, iar rezultatul este cel putin intrigant.

Foto: PC Magazine

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#cele mai bune telefoane, #modele Samsung, #telefon rotund , #smartphone