Cele mai tari telefoane care vor fi lansate pana la finalul anului

Miercuri, 02 August 2017, ora 08:33
11341 citiri
Cele mai tari telefoane care vor fi lansate pana la finalul anului
Foto: New Atlas

Prima parte din 2017 ne-a adus niste telefoane interesante - de la LG, Samsung si HTC, printre altele - insa vom mai avea parte de cateva surprize placute pana la finalul anului.

New Atlas a facut o lista cu cele mai asteptate smartphone-uri ce vor fi lansate in urmatoarele patru luni.

Samsung Galaxy Note 8

Primii pe lista sunt sud-coreenii de la Samsung, care au anuntat ca organizeaza o conferinta de presa pe 23 august. Cel mai probabil, in cadrul acestui eveniment va fi prezentat un nou telefon din seria Note.

Lansarea este cu emotii pentru aceasta companie, insa tot binele spre rau.

Asta pentru ca scandalul cu telefonul exploziv Note 7 inca ii "bantuie" pe cei de la Samsung.

Dar daca au reusit sa rezolve toate problemele intampinate la acest smartphone, atunci coreenii pot intoarce situatia in favoarea lor, caci exista multi utilizatori care apreciaza phablet-urile de la Samsung, iar cererea nu a fost satisfacuta, avand in vedere ca Note 7 a fost retras de pe piata.

Telefoanele din aceasta serie sunt cunoscute pentru ecranul mai mare decat al telefoanelor din gama S, dar si pentru stylus-ul din dotare.

Iar Note 8 va fi mai mult de-atat, caci va primi un upgrade serios. Potrivit celor mai recente zvonuri, display-ul va fi de 6,4 inchi (comparativ, Samsung Galaxy S8 are o diagonala de 5,8 inchi) si va avea o rezolutie 4K (3.840 x 2.160 pixeli). Toate acestea reprezinta functii perfecte pentru realitatea virtuala.

Informatiile "pe surse" mai arata ca si camera va fi imbunatatita, iar Samsung ar putea echipa telefonul cu un sistem dual de lentile, dar si cu zoom optic 3x. Mai mult, se pare ca va fi dotat si cu scaner pentru iris (regasit si la Galaxy S8), dar si cu un procesor puternic si 6 GB de RAM.

iPhone 8

Orice lansare a Apple starneste multe valuri, insa de data aceasta ar putea fi ceva cu adevarat special, caci e moment aniversar: iPhone-ul implineste 10 ani!

Asa ca e posibil sa avem parte si de iPhone 8, pe langa cele "traditionale", 7S si 7S Plus.

Ne vom concentra doar pe smartphone-ul aniversar. Potrivit zvonurilor, ecranul va ocupa toata partea din fata, astfel ca e posibil ca senzorul de amprenta, impreuna cu butonul de Home, sa fie mutate in spate.

De asemenea, camera foto principala va primi un redesign: sistemul dual de lentile va fi vertical, va avea functii pentru poze 3D si o rezolutie de 12MP.

Cu o diagonala de 5,8 inchi, iPhone 8 va fi cel mai mare telefon al Apple realizat vreodata. In plus, compania americana va renunta la display-ul LED pentru cel AMOLED (cu care sunt dotate si telefoanele Samsung din gama de varf).

De asemenea, e posibil ca iPhone-ul 8 sa poata fi incarcat wireless, dar si sa aiba culori noi pentru carcasa.

Evenimentul de lansare ar urma sa fie in septembrie, dar ramane de vazut care va fi pana la urma strategia Apple.

Google Pixel 2

Google Pixel si Pixel XL au fost foarte bine primite anul trecut, asa ca e posibil sa vedem noi versiuni pentru ele pana la finalul lui 2017, cel mai probabil in octombrie.

Potrivit zvonurilor, vor fi lansate doua telefoane, cu display de 4,97 inchi si 5,99 inchi, care ar urma sa fie dotate cu procesorul Snapdragon 836, foarte rapid.

Unii sustin ca Google va lasa balta parteneriatul cu HTC pentru fabricarea acestor smartphone-uri si ca noul partener va fi LG. In plus, dispozitivele vor avea ecrane usor curbate pe margini, iar rezolutia va fi mai mare.

Telefoanele ar trebui sa fie rezistente la apa, spre deosebire de Pixel si Pixel XL. Ba mai mult, e posibil ca Google sa renunte la jack-ul pentru casti, urmand astfel modelul Apple.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#top smartphoneuri 2017, #smartphoneuri 2017, #iPhone 8, #Samasung Galaxy Note 8, #telefoane noi Google , #smartphone