Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum arata smartphone-ul de 10.000 de dolari

Joi, 05 Iunie 2014, ora 07:07
2848 citiri
Cum arata smartphone-ul de 10.000 de dolari

Cel mai nou smartphone lansat de Vertu, modelul Signature Touch, arata impresionant si dispune de tehnologie de ultima ora, dar are si un pret pe masura: peste 10.000 de dolari.

Vertu se descrie ca fiind "o companie care activeaza pe segmentul de lux, care se intampla sa produca telefoane mobile". Noul sau telefon combina tehnologia de varf, materiale si tehnica de lucru superioare si servicii personalizate, cum este cel care ofera asistenta non-stop, oriunde in lume, utilizatorilor, scrie CNBC.

Problema grava pe care o poti avea din cauza smartphone-ului tau

Massimiliano Pogliani, CEO al Vertu, respinge faptul ca Signature Touch subordoneaza substanta stilului, sustinand ca noul varf de lance al companiei poate rivaliza din punct de vedere tehnologic cu cele mai noi aparitii de pe piata high-end.

Telefonul are un ecran HD de 4,7 inchi protejat cu cristal de safir, procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, 2GB de memorie RAM, un spatiu de stocare de 64GB si o camera de 13 megapixeli Signature Touch este preinstalat cu Android 4.4 (KitKat) de la Google.

Cauti un smartphone? Iata cele mai bune 10 telefoane din lume in acest moment (Video)

Pretul telefonului este de 7.900 de euro (10.750 de dolari).

In octombrie 2013, Vertu a lansat modelul Constellation, la 4.900 de euro, dupa ce, la inceputul anului trecut, a aparut Vertu Ti, disponibil tot la pretul de 7.900 de euro.

Sursa: Vertu

C.S.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Signature Touch Vertu, #smartphone lux, #smartphone scump , #smartphone