De ce e mai bun Samsung Galaxy S4 decat iPhone 5S?

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 23:18
30678 citiri
De ce e mai bun Samsung Galaxy S4 decat iPhone 5S?

Cum Apple a lansat recent noul smartphone iPhone 5S, care are mai multe imbunatatiri fata de versiunea anterioara, analistii au inceput sa faca o comparatie intre el si Samsung Galaxy S4, principalul sau concurent de pe piata telefoanelor mobile.

Expertii au gasit 11 caracteristici superioare ale modelului sud-coreean, Samsung Galaxy S4, fata de recentul produs iPhone 5S, potrivit Business Insider.

1. Samsung Galaxy S4 are incorporat un senzor infrarosu care permite folosirea telefonului ca o telecomanda universala pentru controlul televizorului. De asemenea, el are o aplicatie prin care ofera informatiile privind programele TV ale furnizorilor de cablu sau de satelit.

2. El dispune de un chip NFC ce permite telefonului Galaxy S4 sa interactioneze cu alte dispozitive. Astfel, se poate utiliza smartphone-ul pentru efectuarea de plati mobile sau schimb de continut intre telefoane.

3. La telefon se poate adauga spatiu de memorie prin introducerea unui card micro SD de pana la 32 GB.

4. Galaxy S4 are si o baterie de rezerva care reprezinta un avantaj important pentru utilizatori.

5. Dispozitul poate reda formate video cu o rezolutie de 1080p full HD. Samsung Galaxy S4 poate rula doua aplicatii in acelasi timp

6. Ecranul este de 5 inchi, fiind mai mare decat modelul iPhone 5S.

7. Poti juca jocuri, partaja fotografii si melodii cu alte telefoane Galaxy S4, utilizand o aplicatie numita Group Play.

8. Camera este mult mai buna decat a iPhone-ului, avand 13 MP fata de 8 MP. De asemenea are diverse caracteristici deosebite, precum stergerea in mod automat a unei fotografii neclare sau crearea propriilor animatii in format GIF.

9. O caracteristica denumita Smart Stay mentine ecranul luminat in timp ce te uiti la el. Acest lucru este foarte util, deoarece previne stingerea ecranului in timp ce lecturezi ceva.

10. Galaxy S4 foloseste un micro USB standard pentru incarcare si o mufa compatibila cu calculatorul.

11. Se pot rula doua aplicatii in acelasi timp, pe acelasi ecran al smartphone-ului.

Citeste si:
Preşedintele Comisiei Europene vine la Bucureşti. Cu cine se va întâlni Ursula von der Leyen
Preşedintele Comisiei Europene vine la Bucureşti. Cu cine se va întâlni Ursula von der Leyen
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine luni, 27 septembrie la Bucureşti. Şefa CE se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. La ora...
Cîțu îi răspunde lui Orban, care a anunțat că ar rămâne temporar la șefia Camerei Deputaților: "Majorităţile în Parlament se negociază"
Cîțu îi răspunde lui Orban, care a anunțat că ar rămâne temporar la șefia Camerei Deputaților: "Majorităţile în Parlament se negociază"
Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat că nu există posibilitatea ca partidul său să piardă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că...
Sursa: Ziare.com