Google a lansat Moto X - Ce stie sa faca noul smartphone (Video)

Vineri, 02 August 2013, ora 11:00
2754 citiri
Google a lansat Moto X - Ce stie sa faca noul smartphone (Video)
Foto: Quartz

Google a lansat in sfarsit super smartphone-ul care a fost subiectul multor speculatii in ultimele luni.

Asa cum s-a anticipat, Moto X nu este un smartphone cu Android scump, care sa rivalizeze cu cele mai bune produse Samsung, HTC, LG si Sony, ci este mai curand un telefon care se adreseaza publicului larg.

Totusi, Moto X are o serie de caracteristici unice precum camera foto care porneste daca telefonul este "agitat" sau comanda vocala mereu pornita, chiar daca dispozitivul este blocat, Moto X recunoscand doar vocea posesorului.

Astfel, telefonul are potentialul de a deveni cel mai popular smartphone Google din toate timpurile, potrivit Quartz.

Acest lucru ar ajuta substantial Motorola, subsidiara a Google care produce Moto si care a avut pierderi insemnate in ultimul timp, insa ar fi un cosmar pentru partenerii Google, respectiv Samsung si LG, principalii producatori de telefoane Google, dar si pentru producatori precum Asus si HTC.

Google pregateste un telefon "erou", mai inteligent ca iPhone

Moto X are un ecran AMOLED de 4,7 inch, cu rezolutie 720x1280 pixeli si este construit pe o platforma de procesare intitulata X 8 Mobile Computing System. Telefonul poate fi achizitionat cu spatiul de stocare de 16GB sau 32GB si nu dispune de slot MicroSD.

Acesta are o camera frontala cu rezolutie 2 megapixeli, dar si o camera principala de 10 megapixeli, care va folosi tehnologia Clear Pixel. Pentru conectare, Moto X este dotat cu Bluetooth 4.0, un micro USB, Wireless 802.11a/b/g/n/ac, GPS si GLONASS.

Dimensiunile telefonului sunt 129.3 x 65.3 x 10.4mm. In prezent, Moto X poate fi cumparat doar in SUA, in pachet cu abonament, pentru aproximativ 200 de dolari.

Moto X poate fi personalizat de catre viitorii posesori prin intermediul unui site ce urmeaza a fi lansat.

Vrei smartphone? Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi unul

Pleci in vacanta? Cum iti protejezi telefonul de atacul hackerilor

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Google Moto X lansare, #nou smartphone Google, #smartphone spion Google , #smartphone