HP lanseaza imprimante cu acces la Internet pentru smartphone-uri

Luni, 07 Iunie 2010, ora 20:02
1275 citiri
HP lanseaza imprimante cu acces la Internet pentru smartphone-uri

HP lanseaza o serie noua de imprimante cu acces la Internet, propria adresa de e-mail si touchscreen. Noile produse HP vor putea fi folosite de cei care vor sa printeze direct din Google Docs sau de pe smartphone-uri.

Imprimantele au fost construite intr-un numar limitat, anul trecut, si urmeaza sa coste intre 99 si 400 de dolari, potrivit New York Times.

Inginerii HP spun ca adresa de e-mail a imprimantei este o descoperire foarte importanta deoarece le va permite oamenilor sa trimita acesteia de pe un dispozitiv mobil ce vor sa tipareasca. De exemplu, o persoana poate sa faca poze cu telefonul mobil si sa le trimita imprimantei pe e-mail.

HP urmeaza sa lanseze cateva modele de imprimante in aceasta luna, urmand ca in septembrie sa scoata pe piata alte modele special create pentru firme.

Vyomesh I. Joshi, presedintele HP, sustine de mai multi ani ca oamenii vor folosi imprimantele tot mai putin deoarece vor avea dispozitive mobile. Acum va trebui totusi sa schimbe comportamentul consumatorilor si sa ii convinga sa foloseasca noile caracteristici.

Noile dispozitive mobile au inlocuit imprimanta deoarece utilizatorii nu au mai fost nevoiti sa tipareasca documentele de care au nevoie, ci le pot lua pur si simplu cu ei. Astfel, cine obisnuia sa tipareasca informatii despre cum se ajunge intr-un loc sau harti, foloseste acum aplicatiile de navigare de pe smartphone-uri.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#HP imprimante smartphone, #HP imprimante acces Internet, #imprimante adresa email, #imprimanta touchscreen , #smartphone