HTC One a ajuns si in Romania - Vezi cat costa (Video)

Marti, 26 Martie 2013, ora 20:46
4893 citiri
HTC One a ajuns si in Romania - Vezi cat costa (Video)
Foto: techradar.com

Smartphone-ul HTC One, lansat pe 19 februarie in Marea Britanie si Statele Unite, este disponibil si in Romania, momentan doar pentru precomanda.

El are un ecran de 4,7 inchi, full HD, sistem de operare (SO) Android 4.1.2., iar procesorul este de 1,7 GHz, care il fac cel mai bun telefon de pe piata care functioneaza cu SO de la Google, conform TechRadar.com.

Ecranul de pornire arata in timp real toate noutatile, transmitand instant cele mai noi evenimente din social media, prin intermediul functiei BlinkFeed, care actualizeaza in permanenta fotografii, informatii ale prietenilor sau stiri.

Datorita BoomSound, sunetul este foarte bun. In plus, exista doua difuzoare duale stereo frontale, cu amplificatoare incorporate.

O alta caracteristica interesanta este aceea de a putea face capturi multiple ale unei scene, personaj sau obiect in miscare, care sa poata fi combinate in aceeasi fotografie.

Tehnologia de infrarosu este readusa in centrul atentiei, HTC One putand fi folosit pe post de telecomanda. Cu ajutorul Sense TV canalele TV pot fi selectate, ghidurile de programe accesate, iar nivelul sunetului reglat.

Mai mult, smartphone-ul te anunta cand incep emisiunile care nu trebuie ratate. Prin Sense Voice, sunetul multimii este anihilat, deoarece cele doua microfoane incorporate detecteaza acest zgomot si in functie de acesta cresc volumul apelului in curs.

In prezent, telefonul este disponibil la precomanda la quickmobile.ro, pentru pretul de 2.999,90 lei, potrivit comunicatului remis Ziare.com. In plus, acesta va putea fi cumparat in curand si din magazinele Vodafone, insa pe site-ul operatorului nu a fost afisata inca data lansarii sau costul.

C.P.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#HTC One Romania, #comanda HTC One Romania, #htc one pret , #smartphone