Oferte la modele mai vechi de smartphone - telefoane la 1 euro, dar abonament usturator

Marti, 27 August 2013, ora 07:13
9497 citiri
Oferte la modele mai vechi de smartphone - telefoane la 1 euro, dar abonament usturator

Multi producatori au programate lansari de smartphone-uri noi in aceasta toamna, astfel ca operatorii romani de telefonie mobila au pregatit oferte pentru generatiile anterioare.

Dupa iPhone 4S si 5, Apple urmeaza sa dezvaluie doua smartphone-uri, unul care va continua traditia iPhone-ului de top, iar celalalt va fi mai ieftin.

Astfel, iPhone 5S va avea acelasi design exterior ca modelul anterior, insa va dispune de un procesor mai rapid si o camera mai performanta.

Versiunea mai ieftina va avea carcasa de plastic, iar pentru a compensa acest lucru, Apple a pregatit o noua culoare, anume aurie, in afara celor clasice, negru si alb.

Vestea despre iPhone asteptata de toti fanii Apple (Video)

Astfel, avand in vedere ca data lansarii acestor doua dispozitive se apropie cu pasi repezi si ca a cincea versiune este deja pe piata, Vodafone Romania vinde un iPhone 4 pentru doar un euro, insa trebuie sa stii ca vine "la pachet" cu un abonament de 45 de euro pe luna.

La Orange, clientii Apple isi pot cumpara un iPhone 4 incepand de la 17,1 euro, daca se aboneaza la un pachet de tipul Pantera, in valoare de 51 de euro.

De asemenea, emag.ro a redus cu 100 lei pretul unui iPhone 4, astfel ca acesta poate fi achizitionat pentru 1.500 de lei. Acelasi discount este aplicat si de evomag.ro, de unde poate fi cumparat cu 1.599 lei.

Luand in calcul ca aceste contracte se semneaza pe doi ani, clientul care opteaza pentru un abonament va plati aproape de trei ori valoarea telefonului.

Specificatii tehnice

Procesor: 1GHz

Sistem de operare: iOS 5

Ecran: Retina 3,5 inchi

Camera foto: 5MP

Retea: 3G

Rivalii de la Samsung au lansat in acest an Galaxy S4 si pregatesc alte patru smartphone-uri noi. In consecinta, operatorii romani de telefonie mobila au pregatit oferte pentru a treia generatie din Galaxy S.

Surprize pregatite de Samsung. Cate telefoane vor mai aparea

Vodafone il vinde cu un euro la abonament de 65 de euro pe luna, in timp ce Orange l-a redus de la 39 de euro, la 37 de euro, cu un abonament de 49 de euro pe luna. Ambele contracte se incheie pe doi ani de zile.

La emag.ro, acesta costa 1.699 de lei, in timp ce la evomag.ro, pretul este de 1.759 lei, astfel ca utilizatorul plateste de patru ori valoarea daca il cumpara la abonament.

Specificatii tehnice

Procesor: 1,4 GHz Quad-Core

Sistem de operare: Android 4.0.4

Ecran: Super AMOLED 4,8 inchi

Camera foto: 8MP

Retea: 3G

Nokia are o alta tactica, astfel ca in magazinele online ale operatorilor de telefonie mobile nu mai pot fi gasite modele vechi din gama de succes Lumia.

In schimb, exista promotii pentru cele mai noi modele. Astfel, in oferta Vodafone, Nokia Lumia 520 costa un euro, la un abonament de 29 de euro pe luna, pe doi ani. Clientii Orange il pot cumpara cu 0,89 euro, iar abonamentul este de 39,61 de euro pe luna.

In conditiile in care la liber acesta se vinde la Germanos cu 649 de lei, iar pe evomag.ro cu 699 de lei, clientul care il cumpara cu abonament de la operatorii de telefonie mobila va plati in doi ani o valoare de aproximativ 4,5 ori mai mare.

Specificatii tehnice

Procesor: Dual Core 1GHz

Sistem de operare: Windows Phone 8

Ecran: LCD 4 inchi

Camera foto: 5MP

Retea: 3G

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#oferte smartphone vechi, #oferte smartphone, #pret iPhone 4, #pret Samsung Galaxy S3, #pret Nokia Lumia 520 , #smartphone