(P) Alege husa potrivita pentru smartphone-ul tau

Vineri, 04 Martie 2016, ora 15:35
2377 citiri
(P) Alege husa potrivita pentru smartphone-ul tau

Telefonul este un accesoriu nelipsit pentru fiecare persoana. Indiferent de modelul detinut, de marca sau de caracteristiciile de perfomanta, toti dorim sa prelungim viata telefonului nostru pentru a beneficia pe termen indelungat de acesta.

Ca in cazul varietatiilor de modele de telefoane, la capitolul de huse iPhone 6, situatia este similara. Pe piata sunt multe modele de huse speciale, personalizate, din multe materiale si cu multe modele.

Insa, cand doriti sa va achizitionati o husa pentru telefonul dumneavoastra, trebuie sa luati in vedere mai multe aspecte, precum rezistenta, duritate dar si estetica. Cel mai important este materialul din care este confectionata husa.

Este indicat sa va orientati strict catre un model de husa pentru telefonul pe care il detineti, spre exemplu huse pentru iPhone 6. Pentru acest telefon o sa gasiti multe modele, iar alegerea va apartine.

Dupa cum am mentionat mai sus, un prim criteriu cand doriti sa cumparati huse iPhone 6 Plus sau huse pentru iPhone 6 este materialul din care sunt realizate. Pentru un aspect elegant si modern, puteti opta pentru piele, care ofera rezistenta, cu o greutate foarte mica si un aspect calitativ. Insa, pentru cei care stiu ca telefoanele lor sunt supuse socurilor si cazaturilor constante, poate ca pielea nu este o alegere prea buna.

Pentru o protectie ridicata, dar si rezistenta, o husa de telefon din silicon poate fi alegerea cea mai buna. Huse iPhone 6 din silicon sunt disponibile in mai multe culori si texturi, de la cel mai maleabil si flexibil material, pana la silicon dur, aproape casant. Insa, o husa de silicon poate sa modifice aspectul final al telefonului, marindu-i dimensiunile.

In cele din urma, puteti opta pentru plastic. O husa de plastic are dimensiuni mai mici si nu interfereaza cu dimensiunile telefonului. Mai mult, poate sa ii ofere o rezistenta ridicata impotriva zgarieturilor, cazaturilor si socurilor. Insa, in cazul unei cazaturi mai puternice, husa fiind casanta poata sa cedeze pe la colturi si poate lasa si urme telefonului.

Asa cum am aratat mai sus, huse pentru iPhone 6 sunt variate, realizate din materiale diferite, fiecare cu avantaje si dezavantaje. Odata ce ati stabilit materialul din care doriti sa fie realizata viitoarea husa, tot ce mai lipseste este modelul de husa si design-ul acesteia. Spre exemplu, pentru huse iPhone 6 din piele, puteti gasi model flip sau model carte, iar o astfel de husa o sa dea un plus de modernitate telefonului.

Pe de alta parte, mai multe variante sunt disponibile in cazul huselor din plstic si silicon, care incadreaza doar spatele si marginile laterale ale telefonului. Acestea protejeaza doar partea din spate a telefonului si colturile, insa puteti opta si pentru o folie de protectie rezistenta pentru ecran.

Dupa cum puteti observa, exista multe posibilititi cand discutam despre huse pentru iPhone 6 sau huse iPhone 6 Plus, din materiale diferite, cu stiluri diferite, pentru a va satisface nevoile.

Asadar, pentru eleganta sporita puteti alege o husa flip din piele sau daca doriti rezistenta ridicata puteti alege o husa din plastic sau silicon, disponibile in o multitudine de culori si modele.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#husa smartphone, #husa iPhone, #huse telefon silicon , #smartphone