(P) Ciocotec.com lanseaza noile modele de accesorii si huse pentru iPhone 7

Advertorial
Joi, 15 Septembrie 2016, ora 14:42
11760 citiri
(P) Ciocotec.com lanseaza noile modele de accesorii si huse pentru iPhone 7

Telefoanele performante din zilele noastre vin la pachet cu foarte multe responsabilitati. Sunt foarte utile, dau randament in orice situatie, dar sunt pe cat de utile pe atat de fragile si au nevoie de protectie suplimentara.

Noile telefoane Apple tocmai au fost lansate, astfel ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus se vor gasi in Romania la finele lunii acesteia. Pana atunci, Ciocotec.com a lansat deja categoriile de huse iPhone 7 Plus si huse iPhone 7.

Oricare din telefoanele existente pe piata au nevoie sa fie protejate de zgarieturi, cazaturi sau alte socuri ce pot face din smartphone-uri sa nu isi mai revina, indiferent daca vorbim despre noul iPhone 7 sau alt smartphone.

Nimeni nu isi doreste ca un smartphone nou sa aiba de suferit, iar pentru asta producatorii si comerciantii din online au venit cu o solutie pentru telefoanele noi de la Apple.

Huse iPhone 7 & Huse iPhone 7 Plus, Ciocotec.com

Magazinul online Ciocotec.com a incercat sa aduca fara sa se dezminta, o gama variata de huse, folii, accesorii si gadget-uri pentru telefoanele ce au nevoie de protectie, desi ele inca sunt la precomanda.

Husele lor ofera siguranta si garantia ca sunt realizate din materiale calitative, iar preturile sunt conforme produselor.

Chiar daca lansarea oficiala a smartphone-urilor iPhone 7 & iPhone 7 Plus a fost de curand, Ciocotec.com a lansat deja categoriile pentru cele mai variate si mai calitative huse iPhone 7, ca sa se asigure ca dispozitivele vor fi protejate si nu va exista o lipsa acuta de huse ca in vremurile trecute.

Pentru a evita situatiile neplacute, ar fi bine ca orice telefon sa fie personalizat cu o husa, folie sau un accesoriu care sa il protejeze. Nimanui nu i-ar placea sa isi vada telefonul zgariat, lovit, deteriorat, mai ales cand vine vorba despre ultimele telefoane iesite pe piata.

Investitia intr-un smartphone este consistenta, insa investitia intr-una dintre husele din magazinul Ciocotec.com este o nevoie. Se pune accent pe calitatea huselor si a tuturor produselor din magazin, pentru ca toti cei care ajung sa ia contact cu ele sa fie multumiti de alegerea facuta.

Ciocotec.com comercializeaza huse pentru telefoanele Apple, dar si huse si accesorii pentru Samsung, LG, Huawei, HTC si Sony.

Fiecare telefon are nevoie de un stil unic si de protectie, care pot fi asigurate doar de modelul husei pe care o alege proprietarul pentru dispozitivul lui.

Pentru ca telefonul sa reziste pe parcursul anilor nu este nevoie decat de o investitie minima: o folie si o husa, iar telefonul rezista eroic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#huse iPhone 7, #folie iPhone 7 , #smartphone