(P) Tabnet ofera huse de telefoane clasice si moderne, ce dau un look elegant smartphone-ului personal

Advertorial
Marti, 12 Iulie 2016, ora 15:50
7161 citiri
(P) Tabnet ofera huse de telefoane clasice si moderne, ce dau un look elegant smartphone-ului personal

Telefoanele mobile din ziua de astazi inseamna pentru noi mult mai mult decat un simplu dispozitiv de pe care efectuam apeluri telefonice sau trimitem mesaje text.

In prezent, smartphone-ul este un gadget must-have ce permite utilizatorilor sa aiba acces la Internet, sa afle toate informatiile din tara si din lume, sa urmareasca ultimile filme si chiar sa plateasca si facturi.

Cu toate acestea, desi sunt extrem de utile consumatorilor, telefoanele inteligente din ziua de astazi sunt si foarte sensibile, ceea ce inseamna ca o dauna produsa in cazul dispozitivului ar putea sa il coste pe utilizator o multime de bani.

De aceea, din dorinta de a-si proteja gadget-ul, consumatorii de tehnologie opteaza pentru achizitionarea unei huse de telefon, care sa ofere un grad mai ridicat de protectie telefonului.

Si, chiar daca exista o multime de furnizori de huse de telefoane in Romania, compania Tabnet se distinge de celelalte, oferind huse de calitate, realizate din materiale excelente, ce garanteaza protectia 100% a telefonului in fata zgarieturilor, a prafului sau a altor impedimente ce pot afecta telefonul mobil.

Husele de telefoane sunt create special pentru a oferi un grad de protectie mai ridicat a telefonului in fata unor daune, cum ar fi a zgarieturilor, a juliturilor sau a particulelor de praf.

Insa, avand in vedere ca exista atat de multe optiuni disponibile pe piata, utilizatorii intampina dificultati destul de mari in alegerea celei mai bune huse de protectie.

In timp ce majoritatea consumatorilor de gadget-uri aleg huse de telefoane urmand anumite criterii - cum ar fi cel financiar, al calitatii materialului din care este realizata husa - compania Tabnet furnizeaza huse de protectie realizate din materiale de calitate, iar gama variata de huse de telefoane le permite acestora sa isi aleaga husa potrivita in functie de preferintele estetice personale.

Care sunt principalele tipuri de materiale folosite in realizarea unei huse de protectie a telefonului?

Husele de telefoane ofera protectia necesara ce ajuta la pastrarea aspectului telefonului pentru o perioada cat mai lunga de timp, minimizand uzura smartphone-ului. Exista o multime de materiale folosite in producerea huselor de telefoane mobile, fiecare dintre acestea avand avantajele si dezavantajele lor.

Astfel, cele mai populare materiale din care sunt realizate husele de protectie sunt: lemn, plastic, silicon, piele, metal sau alte fibre. Pentru cei mai multi utilizatori, alegerea materialului este in mare masura influentata de catre anumiti factori, precum aspectul, usurinta de a utiliza telefonul, buget si, in cele din urma, grad de protectie in cazul unui impact sau a unei izbituri.

Insa, pentru ca utilizatorii sa se decida cat mai usor asupra materialului husei de telefon, compania Tabnet a realizat o lista a celor mai populare materiale folosite in productia de huse de telefoane mobile, subliniind care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui material.

1. Huse din plastic

Plasticul este unul din cele mai utilizate materiale in fabricarea huselor de telefoane mobile.

Astfel, o husa de protectie realizata din plastic adauga un plus de stil si personalitate telefonului, in timp ce il protejeza impotriva zgarieturilor, a fisurilor sau a altor daune minore.

Insa, husele de plastic se pot imparti in doua tipuri majore: cele mai populare fiind descrise de poliuretan si policarbonat.

  • Husele de telefoane din poliuretan

Poliuretanul este un material ieftin, fiind disponibil in forma moale sau mai tare. Acest tip de plastic este usor de turnat in forma dorita, ceea ce inseamna ca o carcasa de acest tip poate avea mai multe desene sau modele personalizate.

In plus, husele de telefoane din poliuretan sunt foarte usor de reciclat.

Avantaje ale huselor de telefoane din poliuretan: ieftine; usor de personalizat; usor de prins pe dispozitiv; ofera o buna protectie; disponibilitate mare.

Dezavantaje: un look ieftin; miros ciudat; nu este durabil; susceptibil de a se sparge sau rupe in cazul unui impact.

  • Husele de telefoane din policarbonat

Policarbonatul este un material plastic dur, rezistent si usor, ce asigura o protectie maxima impotriva picaturilor de apa. Multumita acestui lucru, policarbonatul este utilizat si in realizarea altor produse, precum ochelarii de vedere, containere de depozitare, precum si multe altele.

Avantaje ale huselor de telefoane din policarbonat: putere mare; greutate mica; pot fi personalizate; au o rezistenta mare la impact, la spargere, fisurare sau zgarieturi.

Dezavantajele huselor de acest tip sunt urmatoarele: tind sa isi schimbe culoarea datorita expunerii prelungite la soare; sunt ceva mai voluminoase; nu sunt elegante si se murdaresc cu usurinta.

2. Huse din fibra de carbon

Firele din carbon sunt tesute, rezultand fibra de carbon, acest material fiind descris ca unul foarte usor, dar care este la fel de puternic ca si otelul.

De aceea, husele de telefoane realizate din fibra de carbon sunt si printre cele mai scumpe huse de pe piata - cost ce este justificat de puterea materialului de a proteja smartphone-ul.

Fibra de carbon este un material foarte subtire dar, cu toate acestea, este capabil sa ofere protectie excelenta impotriva zgarieturilor si a altor daune.

Avantajele huselor realizate diin fibra de carbon: sunt extrem de atragatoare, foarte usoare - multumita faptului ca sunt subtiri; foarte puternice si durabile.

Dezavantaje: modele si culori limitate; costuri ridicate.

3. Huse de telefoane realizate din lemn

Husele de telefoane din lemn sunt usor de personalizat, gravarea acestora realizandu-se foarte usor - lucru ce contribuie la crearea unor modele personalizate, unice si originale.

De asemenea, lemnul preferat in realizarea huselor de telefoane este cel de bambus, cires, sequoia etc.

Insa, cu toate ca sunt mai prietenoase cu mediul si pot fi usor de personalizat, astfel de huse de telefoane nu sunt foarte populare in randul utilizatorilor de gadget-uri mobile.

Avantajele huselor de telefoane realizate din lemn: usor de personalizat; este un material sustenabil si prietenos cu mediul inconjurator; usor de tinut si are un aspect unic si atractiv.

Dezavantaje: destul de scumpe; existenta unor stocuri limitate; protectie scazuta in cazul unor impacturi mai puternice.

4. Huse de telefoane realizate din metal

Metalul este folosit in realizarea dispozitivelor de ultima generatie si, de asemenea, are o reputatie destul de buna, deoarece este neted la atingere si are un aspect modern - lucruri care fac ca metalul sa fie un material destul de costisitor.

Dar, chiar si asa, husele metalice ofera un grad de protectie extrem de inalt, fiind capabile sa reziste la cele mai dure impacturi, crescand rezistenta telefonului in fata fisurilor sau a altor daune.

Avantajele huselor din metal: rezistent in fata unui impact puternic; protectie ridicata a telefonului; aspect special si modern.

Dezavantaje: greu; reflecta undele radio si slabeste semnalul telefonului; extrem de costisitor.

5. Huse de telefoane din silicon

Materialul de siliciu este o substanta moale, ceea ce inseamna ca husele realizate din silicon sunt extrem de flexibile si capabile sa se intinda bine pe suprafata telefonului - prin urmare, pastreaza forma smartphone-ului, stilul si textura sa.

De asemenea, in cazul unui impact, husele din silicon mai groase sunt capabile sa absoarba socurile, creand o zona de protectie a acestuia in timpul impactului.

Ca si rezultat, siliciul este un material ideal in fabricarea huselor de protectie, fiind capabil sa reziste cu succes la solicitarile de zi cu zi.

Avantajele huselor din silicon: moi; nu se rup foarte usor; textura ideala; ieftine; durabile; usor de intretinut.

Dezvantaje: nu sunt foarte elegante; vine intr-o singura culoare; foarte putine optiuni de personalizare; lipicioase - ceea ce inseamna ca pot fi greu de curatat.

Husele de telefoane din piele

Fie ca vorbim de piele naturala sau sintetica, husele de telefoane din piele reprezinta o alegere clasica care, pe langa protectie, ofera si un look elegant telefonului.

Astfel, husele de telefoane din piele sunt capabile sa protejeze telefonul in fata zgarieturilor, a fisurilor sau a particulelor de praf.

In plus, husele din piele pentru telefoanele mobile se evidentiaza si datorita urmatoarelor aspecte: sunt rezistente la apa, au o viata mult mai lunga comparativ cu celelalte materiale, sunt elegante si de calitate.

Husele din piele de la Tabnet- o protectie eleganta

Exista ceva distinctiv in ceea ce priveste o husa de telefon din piele. Poate ca ne gandim ca este un material ce reprezinta bogatia si, de aceea, traim cu impresia ca pielea este un material destinat numai oamenilor care fac parte dintr-o anumita categorie sociala.

Insa, in ziua de astazi, pielea combinata cu metalul sau orice alt material, poate da nastere unui produs modern, tipic cerintelor din ziua de astazi.

De la huse culisante, cele de tip flip-book si pana la cele ce acopera in totalitate telefonul, varietatea de modele de huse din piele de pe piata este uluitoare.

Dar, se pot compara husele din piele cu cele realizate din alte materiale precum plastic, policarbonat sau silicon? Bineinteles!

Iar, pentru ca utilizatorii sa inteleaga de ce o husa de piele este mai buna decat oricare alta, compania Tabnet compara cele mai populare huse de telefoane, cu cele realizate din piele.

Cum se compara husele din piele cu cele realizate din plastic?

O carcasa realizata din piele, de tip flip-book, are abilitatea de a proteja touchscreen-ul unui smartphone mult mai bine decat o husa din plastic, care protejeaza numai marginile ecranului tactil.

Atat in cazul husei de piele, cat si in cazul celei din plastic, grosimea si forma reprezinta cheia protejarii telefonului.

In plus, datorita faptului ca pielea este un material mai moale, aceasta poate oferi un grad de absorbtie mult mai ridicat, in caz de impact.

Piele vs. policarbonat

In termeni de protectie, nu exista nicio comparatie intre piele si carcasele din policarbonat.

De fapt, acest material este reprezentat de un plastic mai rezistent si se foloseste frecvent si in producerea altor suprafete de protectie - de la huse de telefoane si chiar pana la industria aeronautica.

Dar, cu toate ca ofera un grad de protectie ridicat, singurul dezavantaj al acestui tip de material este ca nu are un aspect estetic chiar foarte placut.

Dimensiunea voluminoasa va proteja smartphone-ul, insa un utilizator nu va obtine niciodata acelasi aspect elegant si clasic cu o carcasa din policarbonat.

Carcasele din piele si cele din silicon

Atunci cand comparam materialele din care sunt facute husele de telefoane mobile, putem spune ca pielea si siliconul sunt asemanatoare: ambele materiale au un exterior moale, care poate face fata socurilor si pot absorbi un impact.

Cu toate acestea, siliconului ii lipseste eleganta, estetica si stilul clasic oferit de o husa de piele simpla.

In plus, o husa de silicon poate pune probleme utilizatorului atunci cand acesta incearca sa scoata telefonul din buzunar, deoarece siliconul este putin lipicios.

Cand vine vorba de alegerea materialului ideal pentru husa telefonului personal, pielea poate fi o alegere exceelenta, mai ales daca utilizatorul pune mai mult accent pe eleganta si aspect decat pe protectie.

Asadar, compania Tabnet ofera o gama diversa de carcase de telefon, potrivite atat pentru iPhone, cat si pentru Samsung: aici, clientii pot gasi husa galaxy S6 diverse modele din piele, dar si alte accesorii pentru telefoane mobile.

De asemenea, la Tabnet, utilizatorii se pot bucura de eleganta produselor, deoarece aici vor gasi diverse modele de huse de telefoane cu aspect unic, modern si clasic, la cele mai bune preturi.

Importanta huselor Tabnet in mentenanta telefonului personal

In timp ce alegerea husei si a materialului din care este facuta aceasta este o alegere personala, nu exista nicio indoaiala in ceea ce priveste efectul carcaselor asupra experientei utilizatorului.

"Principalul rol al huselor de telefoane este acela de a oferi un grad de protectie ridicat telefoanelor scumpe. Materialele populare ofera protectie telefonului insa, din pacate, nu putem spune ca sunt si elegante. De aceea, husele din piele devin o alegere din ce in ce mai populara in randul utilizatorilor de gadget-uri noi, iar noi ne bucuram sa fim furnizorii de incredere ai acestora", sustine echipa Tabnet.

De altfel, gama diversa de produse, modelele unice dar si preturile si ofertele accesibile pot fi gasite in mediul online pe pagina www.tabnet.ro, site-ul oficial al companiei Tabnet.

"De la huse clasice, pana la modele moderne, la noi, clientii pot gasi modelul pe care si-l doresc, care ofera eleganta utilizatorului dar si protectie 100% garantata telefonului", mai adauga echipa Tabnet.

Mai mult decat atat, toata gama de huse si accesorii pentru telefoane disponibile pe site-ul companiei Tabnet ofera un grad ridicat de protectie telefoanelor indiferent de situatie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#husa smartphone, #huse Galaxy S6 , #smartphone