Ziare.com

Pe urmele Google: Un nou smartphone modular, anuntat de o companie finlandeza

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 08:30

   

Pe urmele Google: Un nou smartphone modular, anuntat de o companie finlandeza
Se stie ca Google lucreaza in prezent la un telefon modular, care poate fi personalizat, insa o companie din Finlanda vrea si ea sa produca un asemenea dispozitiv.

Cei de la Vsenn au un plan cu adevarat indraznet. Telefonul lor va putea fi imbunatatit prin schimbarea unor componente importante. Astfel, utilizatorul poate inlocui camera foto, bateria, procesorul si memoria RAM, informeaza Digital Trends. Chiar si aspectul gadgetului ar urma sa fie modificat prin schimbarea partii din spate a carcasei.

Sistemul de operare folosit va fi Android, iar toate informatiile stocate in el vor fi criptate.

Producatorul vrea sa ofere acces gratuit la platforma cloud si la tehnologia VPN.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Telefonul are o grosime de 9 mm, ea fiind mai mica decat a telefonului similar (11,8 mm) pe care Google vrea sa il scoata pe piata.

Google vrea sa dea lovitura cu telefonul modular - pretul, in scadere

Spre deosebire de smartphone-ul Google, care este adresat celor care nu dispun de bani multi, finlandezii de la Vsenn au ca tinta clientii care sunt dispusi sa cheltuie mult pe un astfel de produs. Astfel, el ar urma sa coste aproximativ 590 de euro.

Telefonul Google ar putea fi lansat pe piata la inceputul anului 2015, iar cel finlandez pana la sfarsitul lunii martie 2015.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1329 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor