Primul smartphone romanesc cu senzor de amprenta - afla cat costa

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:20
4882 citiri
Primul smartphone romanesc cu senzor de amprenta - afla cat costa
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, un nou smartphone, numit E3 Sign, care este dotat cu senzor de amprenta.

"Toti ne dorim ca lucrurile personale sa ramana private, in special datele importante pe care le salvam in telefon. E3 Sign ofera un grad sporit de securizare al acestor informatii prin optiunea de deblocare ce utilizeaza senzorul de amprenta american Synaptics. Interfata de utilizare si functiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului", a declarat Lucian Peticila, managerul general Allview, intr-un comunicat remis Ziare.com

Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des.

El dispune de functia de control prin gesturi, iar modul "protejare atingere" previne deblocarea neintentionata a telefonului.

Accesul rapid la anumite functii este oferit de "fereastra multitask plutitoare", prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzica si clipuri video.

Brasovenii de la Allview au lansat la Barcelona smartphone-ul X2 Soul PRO - Pret si specificatii

Smartphone-ul este dual SIM si este echipat cu un display de 5,5 inchi cu rezolutie de 1.280x720 pixeli, ce este protejat de o sticla rezistenta la socuri si zgarieturi. Performanta device-ului este sustinuta de procesorul quad core, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, de cei 2GB memorie RAM si de procesorul grafic MALI400, ce permit rularea fluida a aplicatiilor si a jocurilor.

Pentru imortalizarea momentelor deosebite, telefonul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto. Acestea ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD. Galeria permite afisarea imaginilor in 3 modalitati diferite si ofera o sectiune pentru realizarea colajelor foto.

Allview a lansat un telefon ieftin si rezistent la apa - afla pretul

Datorita amplificatorului audio NXP integrat, E3 Sign este o optiune ideala pentru divertisment, sunetul redat fiind mai profund, mai puternic si de o calitate superioara.

Modul vizitator permite protejarea informatiilor atunci cand imprumuti telefonul, blocand accesul la unele aplicatii.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe baza de precomanda incepand de marti la pretul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, in pachetul de comercializare clientii vor primi gratuit o husa tip carte.

C.P.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Allview E3 Sign, #smartphone nou Allview, #telefon nou Allview , #smartphone