Samsung Galaxy S5 Mini sau Sony Xperia M2 - Care e mai tare?

Luni, 28 Iulie 2014, ora 11:04
4875 citiri
Samsung Galaxy S5 Mini sau Sony Xperia M2 - Care e mai tare?
Foto: thefusejoplin.com

Exista multe smartphone-uri pe piata care ruleaza cu sistemul de operare Android, insa Sony Xperia M2 si Samsung Galaxy S4 Mini iti aduc o experienta superioara la doar 300 de dolari.

Cele doua telefoane difera doar in ceea ce priveste dimensiunea ecranului si puterea de procesare, sustine DailyDigestNews.

Samsung a lansat Galaxy S5 Mini: Ce stie sa faca

Xperia are un display TFT de 4,8 inchi, in timp ce dispozitivul sud-coreenilor este mai mic (4,3 inchi). Rezolutia este aceeasi, iar S4 Mini cantareste cu 40 de grame mai putin decat rivalul sau.

Galaxy S4 Mini are un procesor mai puternic, Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 dual core, de 1,7 GHz, in timp ce Xperia are MSM8226 Snapdragon 400 quad-core, de 1,2 GHz.

Ambele telefoane au o memorie interna de 8 GB, dar poate fi extinsa cu un card microSD.

Camerele foto frontale sunt de 8 MP, au flash LED si autofocus, insa telefonul sud-coreenilor are si una secundara, de 1,9 MP, buna pentru apeluri video si selfie-uri.

Totusi, smartphone-ul de la Sony are o baterie mai buna, astfel ca acesta se descarca dupa 14 ore de convorbiri, in timp ce S4 Mini - dupa 12 ore.

Ambele dispozitive au pretul de 300 de dolari pe eBay. Nu exista un castigator clar, arata sursa citata, astfel ca alegerea depinde de nevoile utilizatorului si de preferintele sale.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#samsung galaxy s5 mini, #Sony Xperia M2 , #smartphone