Cauti un smartphone? Iata cele mai bune 10 telefoane din lume in acest moment (Video)

Marti, 03 Iunie 2014, ora 07:07
55096 citiri
Cauti un smartphone? Iata cele mai bune 10 telefoane din lume in acest moment (Video)
Foto: gsmarena

Toti utilizatorii isi doresc un telefon mobil cat mai performant, dar nu stiu care este cel mai bun sau care li se potriveste cel mai bine. Expertii au realizat un top al celor mai bune 10 smartphone-uri de pe plan mondial, din acest moment, pentru a veni in ajutorul clientilor.

Alegerea smartphone-ului potrivit se face pe baza mai multor criterii, cum ar fi bugetul alocat, caracteristicile tehnice preferate, design sau ofertele pentru abonamente disponibile la operatorii de telefonie mobila, potrivit Tech Radar.

HTC One a fost smartphone-ul vedeta al anului trecut, avand in vedere ca a ocupat primul loc aproape zece luni, dar provocarile au venit din partea principalilor contracandidati, precum Samsung Galaxy, LG, Sony sau Nokia.

iPhone 5S s-a dovedit a fi un telefon mobil un pic prea scump, in timp ce Google a castigat teren datorita modelului Nexus 5, destul de ieftin.

Dar acum suntem in anul 2014 si jocul s-a schimbat. HTC si-a reproiectat varful de gama HTC One M8, iar Samsung S5 si Sony Xperia Z2 sunt in lupta pentru cel mai bun smartphone din lume.

Evident, utilizatorii sunt in asteptarea noului iPhone 6 de la Apple, insa acesta va veni peste cateva luni.

Iata clasamentul celor mai bune telefoane existente in acest moment pe piata:

10. Moto G

Renasterea Motorola a insemnat lansarea smarthone-ului de talie mondiala Moto G. Un telefon mobil din clasa mid-range, care are un pret destul de scazut, de doar 100 de lire sterline.

El isi depaseste rivalii din clasa sa in mai multe domenii-cheie. Are un ecran bine definit de 4,5 inchi, un procesor quad-core de 1,2 GHz si un sistem de operare Android 4.4 KitKat. Moto G a venit si cu o versiune pentru retelele 4G si cu un slot pentru microSD.

Moto G este un telefon de top din clasa sa, ieftin si este recomandat ca fiind cel mai bun smartphone de pe piata pentru un buget redus.

9. HTC One

Odata cu lansarea noului varf de gama One M8, HTC One a cazut mult in top. Cu toate acestea, inca nu s-a demodat. El are o camera Boomsound si Ultrapixel, un ecran Full HD luminos si un procesor puternic.

Telefonul ramane in clasament si datorita sistemului de operare Android KitKat. Este o placere sa utilizezi un asemenea smartphone, iar pretul sau s-a redus dupa lansarea noului model M8.

8. iPhone 5S

Este un telefon modern, cu un design remarcabil, cu un cip de 64 de biti si cu un senzor puternic TouchID, care permite deblocarea telefonului cu ajutorul amprentei. Update-ul sistemului de operare iOS 7 este unul extrem de necesar.

Pretul sau a scazut in ultima vreme, insa ramane unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume datorita faptului ca dispune de un pachet impresionant de inalta tehnologie.

7. Sony Xperia Z1

Modelul Sony Xperia Z1 are un ecran de 4,3 inchi, fiind unul dintre cele mai usoare smartphone-uri de top. El este situat deasupra lui iPhone 5S, mai ales pentru ca are un pret mai mic si o durata mai lunga a bateriei.

Este rezistent la apa, are o memorie extensibila si un ecran superb.

6. Google Nexus 5

Odata cu update-ul software-ului, telefonul Google Nexus 5 este mult mai performant. Bateria sa este imbunatatita, camera foto mai stabila, iar costul este redus.

Sistemul de operare este Android 4.4, iar pretul ajunge la 299 de lire sterline. Are o putere mare a procesorului, un aparat foto superior si un ecran de calitate.

5. LG G2

LG a reusit sa faca un smartphone competitiv si reuseste sa ocupe un loc foarte bun in clasamentul din 2014.

Are un ecran incredibil de bun, o camera foto de calitate, cel mai bun sunet audio la difuzoare si in casti. La caracteristicile sale de top el poate fi o alegere ideala pentru utilizatori.

4. Samsung Galaxy S5

Este de departe cel mai bun telefon mobil al companiei sud-coreene. Are un ecran de 5,1 inchi, un procesor Qualcomm Snadragon 801 CPU, el fiind unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata.

Dispune de o camera foto imbunatatita, un scaner de amprente si posibilitatea monitorizarii ritmului cardiac.

3. OnePlus One

Probabil ca nu multa lume a auzit de smartphone-ul OnePlus One din China. Acest brand necunoscut a ajuns pe locul trei mondial. Motivul este simplu: este un telefon care are toate specificatiile si functionalitatea smarthone-urilor de top din lume, dar la jumatate de pret.

El costa doar 229 de lire sterline pentru versiunea de 16 GB si 269 de lire sterline pentru modelul de 64 GB. Singurele lucruri care ii lipsesc sunt un slot microSD si o baterie detasabila. Are un ecran urias de 5,5 inchi, rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli, sistem Android KitKat 4.4.2 si o camera foto de 13 MP, iar cea secundara are 5 MP.

2. Sony Xperia Z2

Sony vine cu un telefon excelent in 2014, modelul Xperia Z2. Este de-a dreptul impresionant, un design de calitate premium, pe care nu-l gasim la Samsung. Dispune de o baterie cu o "viata" lunga, o camera foto foarte buna si cu specificatii tehnice de top.

Are un ecran de 5,2 inchi, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2,3 GHz, o camera foto principala uimitoare de 20,7 MP, cu o rezolutie de 5.248 x 3.936 de pixeli si una secundara de 2,2 MP. mai mult, functioneaza cu sistemul Android 4.4.2 KitKat.

Are o memorie interna de 16 GB si un microSD de pana la 128 GB si o baterie Li-Ion de 3.200 mAh.

1. HTC One M8

HTC One M8 ocupa fotoliul de lider mondial pe piata smartphone-urilor. Are un ecran de 5 inchi, un procesor puternic de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 si cu o memorie interna de 16 sau 32 GB. De asemenea, dispune si de un microSD de pana la 128 GB.

Cu o viteza impresionanta a camerei foto si cu un design de calitate, noul HTC One M8 este tot ceea ce isi doreste un utilizator de la un smartphone: jocuri, filme, fotografii sau navigatie usoara pe Internet.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#cele mai bune smartphoneuri 2014, #smartphoneuri top lume 2014, #cele mai bune telefoane mobile , #smartphone