Smartphone-ul HTC One M8, in Romania - care e pretul

Luni, 31 Martie 2014, ora 07:07
9470 citiri
Smartphone-ul HTC One M8, in Romania - care e pretul
Foto: HTC

HTC One M8, unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri cu Android din 2014, a ajuns si in Romania.

Unele magazine online il vand deja, la liber, pentru suma de aproximativ 3.000 de lei.

Noul HTC One M8, lansat la Londra: Rapid, elegant si usor de manevrat - care este pretul (Video)

Quickmobile.ro are dispozitivul in doua variante de culori, gri si auriu. Ambele se vand cu 2.999 lei.

Cei de la evoMag.ro si-au anuntat clientii ca pot testa telefonul incepand de luni. Retailerul il vinde tot cu 2.999 de lei.

Si de la eMag.ro poti cumpara noul HTC One M8, insa pretul este putin mai mare, de 3.099 de lei. Variantele de culoare disponibile sunt argintiu si gri.

Pe de alta parte, smartphone-ul nu a ajuns inca la marii operatori de telefonie mobila din tara noastra, desi HTC Romania a anuntat intr-un comunicat oficial ca va fi disponibil in curand in oferta Orange, Vodafone si Cosmote.

Comparativ, Samsung Galaxy S5 costa 3.159 de lei, iar iPhone 5S se vinde cu 2.899 lei, insa acesta din urma a fost lansat anul trecut.

HTC One M8 - specificatii

HTC One M8 are un ecran de 5 inchi si cel mai nou procesor quad-core Snapdragon, de 2,3 GHz, care se regaseste si la Samsung Galaxy S5.

De asemenea, el are si 2 GB de RAM, astfel ca este unul dintre cele mai puternice dispozitive cu Android de pe piata.

La fel ca si in cazul lui Moto X, lansat anul trecut, noul HTC One dispune de un accelerometru, senzor de lumina ambientala si unul pentru ecranul senzitiv. Cel din urma iti permite sa deblochezi telefonul prin dubla apasare a touchscreen-ului si permite unor aplicatii, precum FitBit, sa masoare cat de activ a fost utilizatorul - toate acestea fara a "fura" din autonomia bateriei.

Un lucru interesant este faptul ca M8 are doua camere foto in partea din spate. HTC sustine ca obiectivul suplimentar are rolul de a analiza profunzimea imaginilor, permitandu-i utilizatorului sa focalizeze cu usurinta diverse obiecte dupa ce a facut o poza.

Producatorul taiwanez a facut cateva imbunatatiri si la interfata Sense UI, astfel ca s-a concentrat pe accesul facil la retelele sociale.

Totusi, primul lucru care iti atrage atentia este design-ul. Este atractiv, solid si usor de manevrat.

C.P.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#HTC One M8 Romania, #pret HTC One M8, #pret noul HTC One, #noul HTC One Romania, #HTC One M8, #noul HTC One , #smartphone