Telefoanele Samsung au invadat piata din Romania!

Advertorial
Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 11:13
23151 citiri
Telefoanele Samsung au invadat piata din Romania!
Foto: http://www.in.techradar.com

Telefoanele smartphone - solutii avansate intr-o era a tehnologiei

Smarthphone-ul este un telefon mobil inteligent, cu capabilitati de calcul si conectivitate mult mai avansate decat echipamentele obisnuite. Este un echipament multimedia care beneficiaza de o multipla functionalitate, fiind conectat la retele de ultima generatie, GSM sau UTMS.

De asemenea, acesta este echipat cu o tastatura care poate fi actionata cu mare usurinta cu ajutorul unui touchscreen si este prietenoasa cu utilizatorii de toate varstele.

Spre deosebire de device-urile obisnuite, telefoanele smartphone Samsung au incorporate functii si aplicatii dintre cele mai avansate, cum ar fi calendarul, muzica, mail-ul, sau cele care permit urmarirea, in timp real, a temperaturii exterioare.

Aplicatiile de mail sunt cea mai rasunatoare inventie a ultimilor ani, acestea asigurand o vizionare optima, in timp scurt, a mesajelor receptionate. Prin urmare, ele si-au dovedit din plin eficienta si performanta, atat pentru cei mai de seama oameni de afaceri, dar si pentru angajatii acestora, aflati mereu in deplasari in interiorul sau in afara orasului.

Dispun de o buna conexiune la Internet si aplicatii performante

Smartphone-urile Samsung se afla de cativa ani in topul utilizatorilor fideli, deoarece le ofera o viteza de navigare pe Internet la standarde ridicate, comparative cu ale altor gadgeturi asemanatoare, datorita sistemelor 3G sau 4G.

Aparute in ultimii doi ani, sistemele de conectare 4G ofera posibilitatea de a intra, intr-un timp foarte scurt, pe paginile de Internet ale partenerilor de afaceri sau ale institutiilor de stat de maxim interes pentru orice om de afaceri.

In plus, tehnologia 4G faciliteaza procesul de descarcare a fisierelor PDF sau XLS in momente oportune, atunci cand utilizatorul nu are posibilitatea de a da download direct de pe un calculator sau laptop.

De remarcat este si faptul ca toate functiile importante ale telefoanelor inteligente produse in ultimii ani de catre celebra companie sud-coreeana ruleaza cu ajutorul unor aplicatii extrem de performante, care au la baza unul dintre sistemele de operare deja conscrate in domeniul IT, iOS, Android sau Windows 8.

Gratie acestora, detinatorul device-urilor moderne are posibilitatea de a instala aplicatii suplimentare, care le pot largi performantele.

Sud-coreenii au confirmat implementarea si introducerea unui nou sistem de operare in noile modele de device-uri create special in decursul acestui an.

Tizen, caci depre el este vorba, s-a dovedit a fi mult mai prietenos cu utilizatorul de rand, oferind cele mai tari solutii de afisaj digital existente pana in acest moment.

Mai mult decat atat, prin intermediul noilor ecrane standalone, sud-coreenii si-au propus ca textele afisate sa se plieze intr-un mod mai prietenos spatiilor inguste si fara o forma standard.

Ecranele au fost gandite special pentru a asigura o functionare neintrerupta si au incorporate un sistem infrarosu care permite oferirea unui continut mult mai clar si cu un design nemaintalnit pana in acest moment.

Noi modele de telefoane Samsung aparute pe pietele din intreaga lume

Telefoanele Samsung au patruns cu rapiditate in Romania, celebra companie fiind in topul vanzarilor atat pe piata autohtona, cat si la nivel mondial in ultimii 2-3 ani.

O noutate a acestui an o reprezinta modele Samsung Galaxy, care au la baza un design artizanal si un mod de functionare ireprosabil, care se imbina in chip armonios intr-o compozitie de metal si sticla.

Spre deosebire de categoriile precedente, acestea beneficiaza de o viteza dubla de navigare pe Internet si de un lansator de aplicatii foarte rapid. Datorita arhitecturii pe 64 de biti, ele ofera oamenilor de afaceri rezultate fara egal si o crestere a eficientei energetice. Telefoanele faciliteaza un consum scazut de energie si permit utilizarea functiilor multitasking si multimedia la un nivel superior.

Cu sprijinul unui pad de incarcare, telefoanele smartphone Samsung asigura o descarcare si vizionare in doar 10 minute a unui film!

Nu in ultimul rand, acestea au implementat un sistem avansat de securitate, Knox, dar si un scanner performant de amprente. Pe langa acestea, smarphone-urile sunt echipate cu o noua functie Smart Management, pe baza careia utilizatorul poate gasi, in timp util, informatii de interes referitoare la starea si autonomia bateriei, a RAM-ului si a securitatii.

In plina era tehnologica, telefoanele smarthphone Samsung sunt vazute de catre marii specialisti in domeniul IT-ului drept o solutie eficienta in orice situatie. Se pliaza ideal pe nevoile actuale ale oamenilor de afeceri si le ofera, la timp, detalii pretioase care sa ii ajute in desfasurarea optima a activitatii lor profesionale.

Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
#telefoane Samsung piata Romania, #smartphones Samsung Romania , #smartphone