Telefonul de 16.500 $ destinat posesorilor unei masini de lux (Video & galerie foto)

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 07:37
2905 citiri
Telefonul de 16.500 $ destinat posesorilor unei masini de lux (Video & galerie foto)
Foto: Vertu

Producatorul de smartphone-uri de lux Vertu a lansat prima serie de telefoane realizata in colaborare cu constructorul auto Bentley.

Numit "Vertu for Bentley", dispozitivul are continut exclusiv oferit de cele doua companii, cateva functii speciale si un design aparte, informeaza Digital Trends.

Telefonul este, de fapt, o versiune modificata a smartphone-ului Signature Touch realizat de Vertu.

La exterior, el este "imbracat" in piele naturala de vitel, fiind incrustat cu diamante, o combinatie specifica celor de la Bentley. De asemenea, partea realizata din titan contine logo-ul Vertu.

Telefonul premium este destinat celor care detin masini Bentley, asa ca ei vor gasi functii specifice acestui model, prin care pot accesa comenzile masinii, dar pot obtine si oferte de la dealerii auto sau rute de calatorie.

De asemenea, exista o galerie creata special pentru "Vertu for Bentely", care contine fotografii, animatii si teme personalizate.

Totusi, nu exista nicio imbunatatire fata de versiunea de baza in ceea ce priveste specificatiile.

Smartphone-ul are un ecran de 4,7 inchi, cu rezolutie de 1.080 de pixeli, un procesor Snapdragon 801 cu 2Gb de RAM, o camera principala de 13 MP si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

De asemenea, telefonul se incarca wireless si are conectivitate 4G LTE.

Vertu for Bentley este o editie limitata. Doar 2.000 de astfel de telefoane vor iesi de pe linia de productie. Iar pretul este piperat: 16.500 de dolari.

"Vertu for Bentley" este primul din cele cinci modele de telefoane pe care cele doua companii le vor realiza impreuna.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Vertu for Bentley, #telefon scump, #telefon diamante, #telefoane Vertu , #smartphone