Telefonul de la Huawei pe care poti sa-l folosesti pe post de cantar (Foto&video)

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 17:12
7069 citiri
Telefonul de la Huawei pe care poti sa-l folosesti pe post de cantar (Foto&video)
Foto: Facebook/Huawei Romania

Compania chineza Huawei a lansat, miercuri seara, la IFA Berlin, noul varf de gama al seriei de smartphone-uri, Mate S, dar si doua ceasuri inteligente.

"Scopul nostru, atunci cand am conceput Huawei Mate S, a fost sa dezvoltam un smartphone care ofera o experienta personalizata, mai degraba decat una previzibila," a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

"Huawei Mate S se bazeaza pe insight-uri pe care le-am strans, legate de interactiunea umana - in special faptul ca atingerea este o actiune naturala pe care o facem pentru a intelege lumea. Huawei Mate S redefineste felul in care incorporam technologia bazata pe atingere in smartphone-urile noastre, sfidand modalitatea conventionala de control a ecranului tactil si prezentand o noua imagine a interactiunii om-masina", a completat acesta.

Ecran si design

Huawei Mate S are un ecran Gorilla Glass, de 5,5 inchi si o grosime de doar 7,2 milimetri, cu margini laterale de doar 2,65 milimetri.

El are o forma curbata si beneficiaza de o tehnologie care permite utilizatorului, sa obtina o previzualizare sau marire a fotografiilor prin apasarea ecranului cu un singur deget, simplificand modul in care se proceda in cazul unui telefon clasic.

Huawei Mate S poate fi folosit si pe post de cantar pentru obiecte de mici dimensiuni, intre 100 si 400 de grame, precum o portocala.

De asemenea, telefonul este echipat cu un senzor de amprenta imbunatatit. Potrivit producatorului, acesta mareste viteza de recunoastere cu pana la 100% fata de modelul anterior, avand mai multe functii pentru imbunatatirea performantelor pe parcursul utilizarii.

Mai mult, datorita functiei Knuckle 2.0, utilizatorii pot desena forma literei "C" cu degetul pe ecran pentru a activa camera foto, litera "M" pentru a asculta muzica sau litera "E" pentru a naviga pe Internet.

Foto: Huawei

Camera foto

Huawei Mate S este echipat cu o camera foto principala de 13 MP, ce include un senzor RGBW, un stabilizator optic al imaginii, flash LED Dual color-temp, dar si unitati independente ale procesorului de semnal al imaginii, care se combina pentru a captura imagini la o calitate mai buna mai rapid.

Telefonul mai dispune si de o camera secundara de 8MP, cu lumini frontale soft pentru a imbunatati fotografiile de tip selfie. Acest algoritm le permite utilizatorilor sa surprinda cele mai clare si expresive imagini posibile, potrivit companiei chineze.

Imagini in premiera cu noul smartphone Huawei Mate S! In afara aspectului premium, telefonul se mandreste cu un...

Posted by Huawei Romania on Wednesday, September 2, 2015

Lista specificatiilor

  • display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie FHD / 1920x1080 pixeli, protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 4;
  • procesor HiSilicon Kirin 935 de tip octa-core cu 4 x quad-core la 2.2 GHz si 4 x quad-core la 1.5 GHz, 3 GB RAM, Mali-T628MP4, 32 / 64 / 128 GB spatiu de stocare, slot combo ce permite utilizarea fie a unui card microSD de pana la 128 GB, fie a unui microSIM;
  • Android 5.1.1 Lollipop cu Emotion UI 3.1;
  • dual-sim dupa cum am mentionat mai sus, 4G / LTE, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS, Beidou, cititir de amprenta;
  • 13 Megapixeli, dual-LED flash, autofocus, OIS, camera frontala de 8 Megapixeli cu LED flash;
  • baterie de 2700 mAh, 156 gr. si 7.2 mm grosime.

Pretul nu a fost comunicat inca.

Ceasurile chinezilor

Huawei a prezentat oficial noul Huawei Watch, disponibil pentru pietele din Europa, in cadrul targului IFA.

Foto: Huawei

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvetiene, va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna aceasta in Canada, Germania, Franta, Spania si Italia, avand un pret cuprins intre 399 de euro si 699 de euro, in functie de modelul ales.

Huawei Watch, ruland pe platforma Android Wear, permite afisarea notificarilor in timp real pentru apeluri, texte, convorbiri si email-uri. El are conectivitate Bluetooth, pentru utilizare wireless, dar ofera si posibilitatea de a asculta muzica prin descarcarea melodiilor fara conexiune la Internet.

Foto: Huawei

Telefonul poate fi localizat datorita functiei "Find my Phone" integrata in ceas.

In plus, atat utilizatorii platformei Android, cat si cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Foto: Huawei

C.P.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Huawei Mate S, #Huawei telefon nou, #ceasuri Huawei , #smartphone
Comentarii