Top 10 cele mai bune smartphone-uri

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 12:13
14997 citiri
Top 10 cele mai bune smartphone-uri

Cum sarbatorile de iarna sunt aproape, deja incepi sa te gandesti ce cadouri vrei sa cumperi. Iar daca iei in considerare sa dai un smartphone in dar, iata cele mai bune optiuni.

Business Insider a realizat un clasament al celor mai bune telefoane de ultima generatie.

10. Motorola Atrix 2

Motorola a venit cu o abordare cu totul noua cu acest telefon. In loc sa fie destinat persoanelor cu un venit destul de mare, firma a decis ca sa il vanda la un pret mai accesibil. Are un ecran de 10 cm, o camera foto de 8 MP, foloseste un sistem de operare Android Gingerbread si costa 2.449 lei.

9. Samsung Infuse 4G

Cand a fost lansat, acest telefon parea urias. Are un ecran de 11,4 cm si poti viziona filme. Insa acum exista telefoane si mai mari de la Samsung, asa ca Infuse pare de-a dreptul mic. Sistemul operare este Andorid Froyo, are o camera foto de 8 MP, iar in Romania se vinde cu 1.749 lei.

8. Motorola Photon 4G

Din pacate, acest telefon este disponibil doar in SUA. Are un procesor dual-core de 1.o MHz, un ecran de 11 cm si un sistem de operare Andriod Gingerbread, camera foto de 8 MP si a fost numit unul din cele mai bune smartphone-uri de la Motorola.

7. LG G2x

Acesta este momentan cel mai bun smartphone LG. Are un procesor dual-core de 1 GHZ, foloseste un sistem de operare Android Froyo, o camera foto de 8 MP si are un ecran de 11 cm. Il poti gasi in Romania la pretul de 1.600 de lei.

6. HTC Sensation 4G

Are un ecran de 11 cm, un procesor dual-core de 1.2 MHz, o camera foto de 8 MP si un sistem de operare Andriod Gingerbread. Pretul este de 1.799 lei.

5. Motorola Droid Bionic

Acest telefon va fi lansat abia in noiembrie, insa recenziile au fost destul de bune. Pretul de vanzare in SUA este de 620$. Are un ecran de 11 cm, o camera foto de 8 MP, un sistem dual-core de 1,2 GHz si ruleaza pe un sistem Android Gingerbread.

4. Nokia N9

Desi are un ecran de doar 10cm, este unul din cele mai bune smartphone-uri de la Nokia. Foloseste un sistem de operare Harmattan, iar pretul este de 1.649 de lei.

3. Samsung Galaxy SII

Are un ecran de 11,8 cm, o camera foto de 8 MP, un sistem de operare Andriod Gingerbread, o camera video care filmeaza in HD. Iar daca nu vrei un iPhone, aceasta este cea mai buna alegere. Pretul se situeaza undeva la 1.900 de lei.

2. Samsung Galaxy Nexus

Acest telefon va fi lansat in Romania pe 17 noiembrie 2011 si va avea un pret aproximativ de 2.500 de lei. Este primul smartphone care ruleaza cu sistemul de operare dezvoltat de Google, IceCream Sandwich, are un ecran de 11,8 cm, o camera foto de 5 MP si un procesor dual-core de 1.2GHz.

1. iPhone 4S

Cel mai mare avantaj pe care il are iPhone 4S este sistemul de operare iOS5. Desi au fost semnalate probleme cu bateria, cei de la Apple vor lansa foarte curand un update care va rezolva acest mic defect. Telefonul vine cu un ecran de 9 cm, un procesor dual-core de 1 GHz si o excelenta camera foto de 8 MP. Pretul in Romania va fi de 3.500 de lei.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#cel mai bun smartphone, #top 10 smartphone, #smartphone Romania, #pret smartphone , #smartphone