Ultimele informatii despre smartphone-urile pregatite de Huawei

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 07:59
3638 citiri
Ultimele informatii despre smartphone-urile pregatite de Huawei
Foto: Digitaltrends

Chinezii de la Huawei pregatesc de lansare mai multe smartphone-uri performante, doua dintre acestea putand avea ecrane cu o rezolutie uluitoare, data de tehnologia Quad HD.

Zilele trecute au aparut informatii despre modelul de smartphone Ascend P8, care ar urma sa fie facut din materiale de calitate foarte buna. Se pare ca Huawei ar vrea sa scoata si doua gadgeturi de tip phablet (combinatie intre smartphone si tableta), denumite Ascend Mate 8 si Ascend Mate D8, informeaza Digitaltrends.

Este posibil ca rezolutia afisajului de pe modelul Ascend Mate 8 sa ajunga la 2.560 x 1.440 de pixeli, alaturi de un procesor propriu, Kirin 930. Aceleasi informatii indica un pret de circa 520 de euro.

Ascend D8 va dispune de un ecran cu diagonala de 5,5 inchi, la aceeasi rezolutie ca Mate 8, procesorul urmand sa fie unul Kirin 950. Cei 4 GB memorie RAM ar fi completati de o capacitate interna de stocare de 64 GB. In acest caz, pretul urca la aproximativ 640 de euro.

Gama de produse Huawei include si unele smartphone-uri cu pret mai mic, denumite Ascend 5, 5X, 7 si 7X. Ele au ecrane cuprinse intre 5 si 5,5 inchi la rezolutii situate intre 720p-1080p. Ele vor putea fi cumparate la preturi cuprinse intre 90 si 250 de euro.

Nu este exclusa lansarea telefonului Ascend P8 la targul de profil CES, din ianuarie 2015. Trebuie mentionat faptul ca informatiile aparute nu au fost confirmate oficial de reprezentantii companiei Huawei, putand sa se dovedeasca doar partial adevarate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#smartphone Huawei, #phablet huawei, #gadget huawei, #pret smartphone huawei, #pret smartphone android , #smartphone