Un gadget incredibil: Periuta de dinti conectata la smartphone

Joi, 20 Februarie 2014, ora 22:03
2255 citiri
Un gadget incredibil: Periuta de dinti conectata la smartphone
Foto: engadget.com

Tehnologia ajunge si in cele mai neasteptate parti ale vietii noastre. A venit acum randul periutei de dinti inteligente care se poate conecta la smartphone pentru a se asigura ca utilizatorul face totul asa cum trebuie.

Periuta de dinti revolutionara a fost creata de compania Procter&Gamble, ea dand oamenilor sfaturi personalizate, in functie de nevoile de igiena dentara ale fiecaruia, scrie Reuters.

Periuta este vanduta sub marca Oral-B si va fi disponibila pe piata incepand cu luna iunie. Ea se poate conecta prin Bluetooth 4.0 la un smartphone pentru a-l ajuta pe utilizator sa respecte indicatiile dentistului sau.

Periuta il atentioneaza atunci cand nu curata bine toate zonele cavitatii orale. Ea mentine legatura cu telefonul mobil prin intermediul unei aplicatii speciale. Noua periuta de dinti va fi prezentata la un targ de tehnologie care va avea loc saptamana viitoare la Barcelona.

Aplicatia care e instalata pe telefon il ghideaza pe utilizator in timpul spalarii pe dinti si corecteaza tehnica folosita de el. Ea va costa in Europa 219 euro. In viitor ar putea fi create aplicatii care sa monitorizeze multe aspecte ale vietii utilizatorilor de smartphone, spun specialistii in domeniu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#periuta dinti smartphone, #smartphone aplicatie periuta dinti , #smartphone