Un nou telefon de la Allview - cat de inteligent este?

Marti, 12 August 2014, ora 14:57
4453 citiri
Un nou telefon de la Allview - cat de inteligent este?
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, un nou smartphone dual-SIM, numit X2 Twin.

"Utilizatorii de tehnologie mobila au contribuit in egala masura, prin asteptarile lor, la realizarea proiectului X2 Twin. Asadar, fratele lui X2 Soul s-a nascut din dorinta de a oferi consumatorilor un smartphone la fel de performant, dar care sa raspunda nevoilor celor care utilizeaza doua cartele SIM", a declarat Lucian Peticila, general manager Allview, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

X2 Twin are o grosime de 7,95 mm, un procesor octa core cu frecventa de 1,4 Ghz, un procesor grafic Mali 450 MP4, memorie RAM de 1 GB si memorie Flash de 8 GB, extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB.

Brasovenii de la Allview lanseaza trei tablete ieftine - afla specificatiile si pretul (Foto)

Camere foto performante

Camera principala de 8MP cu autofocus, model Sony IMX179, sustine functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Panoramic si fotografiere prin gesturi.

Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea unei cantitati mai mari de lumina catre senzor. Acest lucru face ca pozele sa fie mai luminoase fara alte artificii digitale precum modificarea ISO si a balansului de alb.

In plus, lentila frontala a sistemului optic al camerei are un strat anti-reflexie a luminii. Camera frontala, de 2 MP, este ideala pentru apeluri video si selfie-uri.

Pentru prima data la un produs Allview

Display-ul de 5 inchi are o rezolutie de 1.280x720 pixeli si este protejat de Gorilla Glass 3. Datorita tehnologiei de laminare completa utilizata pentru constructia touch-screen-ului, acesta are o grosime redusa si reda un aspect unitar ecranului.

X2 Twin ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.4. Aceasta versiune este una mult imbunatatita, astfel ca ofera utilizatorilor cursivitate in navigare si o interfata prietenoasa.

O alta noutate a telefonului X2 Twin este optiunea Anti Theft. Este un sistem care ii ajuta pe utilizatori sa isi securizeze informatiile din telefon in cazul in care pierd telefonul, prin blocarea acestuia.

In plus, functia permite setarea unui numar de telefon de siguranta, care va fi notificat printr-un sms in momentul in care in telefon este introdusa o alta cartela SIM si astfel, posesorul telefonului va putea contacta persoana care l-a gasit.

Totodata, X2 Twin este compatibil cu tehnologia Miracast. Astfel, continutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Allview Smart2View.

Telefonul X2 Twin este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 999 lei.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Allview X2 Twin, #teefon nou Allview, #smartphone nou Allview , #smartphone