Un smartphone de 33 de dolari, ce poate ruina vanzarile Samsung (Video)

Marti, 26 August 2014, ora 22:09
6963 citiri
Un smartphone de 33 de dolari, ce poate ruina vanzarile Samsung (Video)
Foto: Business Insider

Compania Mozilla, producatoarea browser-ului de Internet Firefox, va lansa in premiera un smartphone care costa doar 33 de dolari. Acesta ar putea reprezenta o amenintare directa pentru Samsung si pentru alti producatori de telefoane mobile, care utilizeaza sistemul Android.

Noul smartphone low-cost denumit Intex Cloud FX va costa 1.999 de rupii (33 dolari) si va fi comercializat in India, ca parte a unui acord in exclusivitate cu site-ul SnapDeal, potrivit Business Insider.

Concurenta pentru segmentul low-cost este una acerba, iar pe piata indiana se pregatesc sa intre smartphone-ul produs in China, Xiaomi, dar si modelul Android One al celor de la Google, care va costa 100 de dolari.

Cea mai amenintata de aceste noi strategii de castigare a pietei este compania sud-coreeana Samsung, care detine 29% din vanzarile din India.

Este amenintata si firma Apple, care vinde iPhone 4 in India ca un smartphone entry-level cu aproximativ 245 de dolari.

Telefonul Mozilla va avea in jur de 1.000 de aplicatii, comparativ cu 1,3 milioane de aplicatii disponibile in magazinul Google Play pentru Android.

Intex Cloud FX este dotat cu o memorie extensibila pana la 4 GB, sloturi pentru doua cartele SIM, Bluetooth si Wi-Fi. Noul telefon va rula sistemul de operare Mozilla Firefox OS.

Quarterly Report - Editia 4

Google lansează Fitbit Ace LTE, un smartwatch dedicat copiilor. La ce preț este oferit
Google lansează Fitbit Ace LTE, un smartwatch dedicat copiilor. La ce preț este oferit
Google a anunțat lansarea Fitbit Ace LTE, un smartwatch destinat copiilor de peste 7 ani, care combină exercițiile fizice cu jocurile și oferă părinților posibilitatea de a-și monitoriza...
Xiaomi lansează noile televizoare din seria A: Modelele A 2025 și Pro 2025
Xiaomi lansează noile televizoare din seria A: Modelele A 2025 și Pro 2025
Xiaomi își extinde ecosistemul de produse inteligente cu noile linii de televizoare din seria A, care includ modelele A 2025 și Pro 2025. Ambele modele se remarcă printr-un design cu margini...
#nou smarthone Mozilla Firefox, #nou smarthopne Intex Cloud, #smartphone amenintare vanzari Samsung, #smartphone Samsung iPhone Google , #smartphone