Un smartphone de senzatie, la un pret mic (Video)

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 10:13
3488 citiri
Un smartphone de senzatie, la un pret mic (Video)
Foto: engadget.com

Una dintre companiile cu cea mai mare crestere pe piata smartphone-urilor, BLU Products, a lansat un nou telefon cu caracteristici tehnice de invidiat la pretul de 349 de dolari.

Telefonul BLU LIFE PURE face parte din seria BLU LIFE, caracterizandu-se prin trasaturi tehnice de un nivel ridicat, scrie virtualpressoffice.com. Designul acestui telefon este unul deosebit, incorporand ultima tehnologie in domeniu.

BLU LIFE PURE este creat dintr-o singura bucata de policarbonat, fiecare astfel de telefon fiind creat manual. Ecranul lui este unul Full HD 1080p cu diagonala de 5 inchi. Unghiul de vizualizare este foarte bun, la fel fiind contrastul si calitatea imaginii.

El are o grosime de doar 7,7 mm. Camera cu care smartphone-ul este dotat are 13 MP, fotografiile realizate fiind de inalta calitate, in orice conditii. Procesorul este unul Quad-Core de 1,5 GHz, utilizatorul avand si posibilitatea de a se conecta cu ajutorul tehnologiei 4G.

Nici cei carora le plac jocurile nu au fost ignorati, telefonul oferind inalta performanta si in aceasta privinta. Bateria este sustinuta de un sistem special de economisire a energiei care o face sa dureze mai mult.

Capacitatea de stocare a telefonului este de 32 GB, memoria RAM avand 2GB. Sunetul este unul de calitate, beneficiind de tehnologia DTS Surround. Nu in ultimul rand, telefonul are un sistem de operare Android v4.2.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#telefon smartphone android, #telefon blu life pure, #smartphone pret mic , #smartphone