Vezi cele mai noi smartphone-uri aduse de operatorii de telefonie mobila

Autor: Paul Barbu - Redactor
Miercuri, 09 Martie 2011, ora 13:55
4064 citiri
Vezi cele mai noi smartphone-uri aduse de operatorii de telefonie mobila
Foto: nuz.ro

Nici bine nu s-au terminat targurile internationale de electronice ca marii operatori de telefonie mobila din Romania au si inceput sa aduca diferite gadgeturi in propriile portofolii.

Miercuri, Vodafone a lansat pe piata locala ultimul smartphone de la Google creat in cooperare cu Samsung, Nexus S, dupa cum a anuntat compania.

Acesta are un pret, fara conectare, de 2.239 de lei. In timp ce, daca-l doriti cu abonament, pretul acestuia pleaca de la 149 de euro, pentru abonamentul Complet 2000 si Internet mobil de 1 GB.

Desi dintre operatori Vodafone este prima companie care a adus gadgetul in Romania, pe piata el este de ceva vreme. La Koyos, acesta costa 2.750 lei in timp ce eMag il vinde cu 3.049 lei. Magazinul online Shopmania.ro vinde aparatul cu 2.387 lei.

Cu ce se lauda Nexus S

Acesta ruleaza sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread). In plus, telefonul dispune de un design curbat al ecranului Super Clear LCD de patru inchi cu o rezolutie de 480x 800 pixeli.

Capacitatea de stocare este de 16 GB, iar memoria interna este de 512 MB RAM. Procesorul este un ARM Cortex A8 1GHz. Gadgetul are si o camera foto/video de 5 MP.

Ce gadgeturi aduce concurenta

Cosmote Romania va oferi clientilor sai terminale de ultima generatie mult asteptate in randul utilizatorilor si prezentate in cadrul show-rilor internationale precum: Sony Ericsson Xperia Neo, HTC Wild Fire S, HTC Desire S, Nokia E7, Samsung Galaxy S II.

Potrivit reprezentantilor companiei, acestea ar urma sa vina la noi pe piata in trimestrul urmator. Orange inca nu au dorit sa comunice informatii legate de produsele pe care le vor aduce in viitorul apropiat pe piata autohtona.

HTC Desire S este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului, avand in vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarca printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucata compacta de aluminiu.

Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.

Ce mai aduce Vodafone

LG Optimus 2X - primul terminal cu procesor dual core nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8Mp, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului portului HDMI.

LG Optimus 3D - este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul generos de 4.3 inchi, fara a folosi ochelari speciali.

Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate.

Sony Ericsson Xperia Arc, unul dintre cele mai elegante terminale , inglobeaza ultimele tehnologii patentate de catre Sony pentru clientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune experiente video.

Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Exmor for Mobile - toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#lansare vodafone telefon, #nexus s emag cosmote , #smartphone