Zece lucruri pe care le poate face Galaxy S4, iar iPhone nu

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 17:17
7930 citiri
Zece lucruri pe care le poate face Galaxy S4, iar iPhone nu
Foto: Business Insider

Noul smartphone Samsung Galaxy S4 impresioneaza prin caracteristicile sale superioare fata de modelul celor de la Apple, iPhone. Expertii au gasit nu mai putin de 10 lucruri pe care le face Samsung Galaxy S4 si de care iPhone nu este capabil.

Cand smartphone-ul Galaxy S4 de la Samsung a aparut prima data, criticii au remarcat faptul ca este prea complex, insa dupa primele teste analistii au descoperit multe functionalitati impresionante, pe care nu le poti gasi la rivalul sau, iPhone, potrivit Business Insider.

Samsung Galaxy S4 dispune de un dispozitiv incorporat care poate fi folosit ca o telecomanda universala, ce poate controla televizorul. Telefonul are o aplicatie speciala care acceseaza datele furnizate de televiunea prin cablu.

Telefonul mobil are un cip care ii permite sa poata efectua plati si schimb de continut, precum fotografii.

Galaxy S4 dispune de un spatiu pentru introducerea unui card de memorie Micro SD, putandu-se adauga un plus de 32 GB.

Smartphone-ul vine si cu un kit de baterie suplimentara, care este un avantaj in cazul descarcarii bateriei principale.

Telefonul sud-coreean poate reda fisiere video in format full HD cu o rezolutie impresionanta de 1920 x 1080 pixeli, caracteristici pe care alte smartphone-uri de top, inclusiv iPhone, nu le are.

Modelul Galaxy S4 are un ecran de 5 inchi, care este mai mare decat al iPhone-ului 5.

Poti sa rulezi jocuri, sa partajezi fotografii si sa te conectezi la alte telefoane cu ajutorul conexiunii Wi-Fi.

Galaxy S4 are o camera foto performanta de 13 MP, avand si o multime de caracteristici care ii transforma pe utilizatori in niste fotografi profesionisti.

El dispune de o caracteristica numita Smart Stay care mentine ecranul telefonului aprins in timp ce il folosesti, evitandu-se stingerea luminozitatii in timp ce lecturezi ceva sau vizionezi un videoclip.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
#Samsung Galaxy S4 comparatie iPhone, #Galaxy S4 superior iPhone, #Galaxy S4 versus iPhone , #smartphone