Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 13:00
1543 citiri
Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference

Intrarom, subsidiara din Romania a Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme si solutii de telecomunicatii, a participat la a 7-a editie a Mobile Innovation Conference, un eveniment post-MWC Barcelona 2017, ce a avut loc in data de 28 martie la Bucuresti.

Evenimentul, organizat de publicatia Comunicatii Mobile, a supus atentiei inovatiile prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017 in domenii precum Internet of Things (IoT) si retelele 5G.

Referitor la tehnologiile de tip IoT, Dragos Balcu, Business Development Manager la Intrarom, a prezentat produsele si serviciile Smart City din portofoliul companiei.

Solutiile tehnice prezentate permit municipalitatilor, furnizorilor de servicii sau diverselor companii sa implementeze conceptul de Smart City prin integrarea ingenioasa a infrastructurii inteligente cu solutii de monitorizare si control, automatizare si vizualizare, cu solutii robuste de transmitere a datelor, cu solutii de stocare, facilitand astfel servicii inovatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor.

Este de remarcat faptul ca Intracom Telecom a primit Medalia de Aur la decernarea premiilor Best City Award 2016 la categoria "Smart Lighting" pentru implementarea proiectului pilot "Smart City" din Ilioupoli, suburbie a zonei metropolitane Atena, Grecia.

In ceea ce priveste dezvoltarea retelelor 5G, compania a prezentat inovatiile sale tehnologice pentru infrastructura de retea inteligenta a orasului.

Calin Muntean, Senior Business Development Manager la Intrarom, a evidentiat in timpul prezentarii sale gama completa a solutiilor oferite de Intracom Telecom: acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul si sisteme de backhaul si fronthaul 5G ce functioneaza la frecvente de microunde si unde milimetrice.

Aceste solutii de transmisiuni radio pentru exterior sunt produse in intregime in fabrica INTRAROM din Romania.

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 250 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro.

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...