Ziare.com

Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 13:00

   

Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference
Intrarom, subsidiara din Romania a Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme si solutii de telecomunicatii, a participat la a 7-a editie a Mobile Innovation Conference, un eveniment post-MWC Barcelona 2017, ce a avut loc in data de 28 martie la Bucuresti.

Evenimentul, organizat de publicatia Comunicatii Mobile, a supus atentiei inovatiile prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017 in domenii precum Internet of Things (IoT) si retelele 5G.

Referitor la tehnologiile de tip IoT, Dragos Balcu, Business Development Manager la Intrarom, a prezentat produsele si serviciile Smart City din portofoliul companiei.

Solutiile tehnice prezentate permit municipalitatilor, furnizorilor de servicii sau diverselor companii sa implementeze conceptul de Smart City prin integrarea ingenioasa a infrastructurii inteligente cu solutii de monitorizare si control, automatizare si vizualizare, cu solutii robuste de transmitere a datelor, cu solutii de stocare, facilitand astfel servicii inovatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor.

Este de remarcat faptul ca Intracom Telecom a primit Medalia de Aur la decernarea premiilor Best City Award 2016 la categoria "Smart Lighting" pentru implementarea proiectului pilot "Smart City" din Ilioupoli, suburbie a zonei metropolitane Atena, Grecia.

In ceea ce priveste dezvoltarea retelelor 5G, compania a prezentat inovatiile sale tehnologice pentru infrastructura de retea inteligenta a orasului.

Calin Muntean, Senior Business Development Manager la Intrarom, a evidentiat in timpul prezentarii sale gama completa a solutiilor oferite de Intracom Telecom: acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul si sisteme de backhaul si fronthaul 5G ce functioneaza la frecvente de microunde si unde milimetrice.

Aceste solutii de transmisiuni radio pentru exterior sunt produse in intregime in fabrica INTRAROM din Romania.

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 250 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Intrarom Smart City
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 148 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor