Stația Spațială Internațională a făcut o manevră în cosmos pentru a evita coliziunea cu un "stol" de deşeuri
Internet si Tehnologie / statia spatiala
Staţia Spaţială Internaţională (ISS) a fost nevoită să efectueze o manevră neprogramată pe orbită sâmbătă, 23 aprilie, pentru a evita coliziunea cu deşeuri spaţiale, informează DPA. Motoarele vehiculului rusesc Progress MS-18 au fost pornite pentru 10 minute, accelerând viteza de deplasare a ISS şi ridicând staţia cu 1,8 ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei statia spatiala . Această zonă va concentra articolele categoriei Internet si Tehnologie din Ziare.Com care au subiectul principal: statia spatiala.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - statia spatiala, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Internet si Tehnologie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.