Concurs de animatie grafica 3D cu premiu de 5.000 euro

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 15:29
1732 citiri
Concurs de animatie grafica 3D cu premiu de 5.000 euro

WMR BUSINESS TV organizeaza un concurs de animatie grafica 3D pentru realizarea logo-ului de televiziune. Premiul concursului este de 5000 de euro!

Organizatorii nu impun nicio linie directoare, lasa imaginatia sa lucreze libera. De exemplu unul dintre cele mai specatculoase si reconoscilbile logo-uri din lume este cel cu celebrul leu al companiei MGM.

Participantii trebuie sa realizeze un scurt film/animatie grafica 3D care sa fie folosit ca logo de introducere pentru televiziunea WMR BUSINESS TV (exact ca si in cazul leului MGM) care sa contina numele WMR BUSINESS TV si sa contina o imagine/cadru care sa fie folosita ca sigla permanenta a postului (toate televiziunile au o sigla/simbol pozitionata permanent in cadrul emisiunilor de obicei in dreapta sus a ecranului). Trebuie sa fie unic, sa fie extrem de atractiv, dinamic, sa duca gandul la idea de viitor. Premiul este de 5000 Euro. Detalii pe www.wmrbusinesstv.ro.

WMR BUSINESS TV cauta filme exceptionale, din punct de vedere al realizarii grafice 3D, al ideei care sa reprezinte cel mai bine o televiziune de business, care sa comunice atmosfera si energia unui post de televiziune de business, al mesajului si coloanei muzicale. Trebuie sa fie uimitor, ceva de ultima tehnologie, competitional. Lungimea filmului trebuie sa fie de minim 10 secunde si maxim 30 secunde.

Acest concurs reprezinta o oportunitate pentru orice persoana sa isi demonstreze abilitatile de lucru in programe de animatie 3D, sa isi prezinte creativitatea si talentul pe o platforma internationala, sa castige un premiu in bani si sa colaboreze cu echipa WMR BUSINESS TV.

Sunt necesare abilitati si cunostinte deosebite in domeniul imaginarii grafice 3D, capacitate de a lucra cu tehnologia necesara realizarii acestor filme si foarte multa imaginatie.

Termen limita este 22 Noiembrie 2013.

Existe un singur Mare Premiu de 5.000 EURO.

Castigatorul Marelui Premiu va fi ales de o comisie a WMR BUSINESS TV pe baza aprecierilor proprii de relevanta. Castigatorul va fi anuntat pe data de 25 Noiembrie.

Realizatorul filmului care este cel mai votat va castiga un premiu de popularitate de 300 EURO.

Oricine poate vota pentru oricare dintre lucrarile deja publicate pe site-ul www.wmrbusinesstv.ro

Oricine poate participa prezentand una sau mai multe propuneri proprii. Toti cei care vor sa se inscrie in concurs trebuie sa isi faca un cont pe www.wmrbusinesstv.ro si sa transmita proiectul lor sub numele inregistrat. Toate proiectele vor fi transmise public pe site.

Detaliile complete in ceea ce priveste Regulamentul concursului, Cine Suntem si Tema concursului se gasesc pe site-ul www.wmrbusinesstv.ro.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Citeste si:
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
ALDE îl invită pe Orban să se înscrie în partid: „Locul liberalilor adevărați este aici. Susținătorii lui Traian Băsescu au pus stăpânire pe PNL”
Președintele Consiliului Național al ALDE Cristian Dima a lansat vineri, 17 septembrie, o invitație către liderul PNL Ludovic Orban să se înscrie în ALDE în cazul în care va pierde...
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Ce spune președinta Senatului despre un eventual guvern minoritar. ”Așa speculații nu fac bine României”
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, vineri, că USR PLUS nu va sprijini un guvern minoritar, menţionând că experienţa României cu astfel de guverne este una "proastă"....
Sursa: Ziare.com
Comentarii