Cum functioneaza Google Wallet?

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 08:04
2165 citiri
Cum functioneaza Google Wallet?

Google Wallet functioneaza exact ca un card de credit pe care il folosesti la casa, dupa ce ai umplut cosul de cumparaturi. Intinzi telefonul, tastezi codul PIN, semnezi bonul si pleci cu plasa de cumparaturi. Sistemul functioneaza si pentru servicii, insa pentru toate astea ai nevoie de un anumit tip de card, un Nexus S 4G si, deocamdata, sa traiesti in San Francisco sau New York.

Tot acest scenariu este acum posibil datorita tehnologiei numita Near Field Communication (NFC) si datorita Google Wallet, scrie publicatia tecca.

Sistemul de plati Google Wallet a devenit disponibil pentru utilizatorii de Visa, Discover si American Express, ceea ce inseamna ca, in Romania, va mai dura putin pana vom putea face cumparaturi cu telefonul. Perioada de asteptare ar putea fi si mai lunga, daca luam in considerare faptul ca si magazinele ar trebui sa se adapteze la noua tehnologie.

Citeste mai multe despre Cum functioneaza Google Wallet pe Business24.ro.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...