Ziare.com

Hackerii din toata lumea se reunesc la Bucuresti, la Open Hack Europe

de Livia Stroie
Vineri, 06 Mai 2011, ora 15:25

   

Hackerii din toata lumea se reunesc la Bucuresti, la Open Hack Europe
Hackeri din lumea intreaga se vor intalni la Bucuresti pe 14 si 15 mai, in cadrul unui eveniment organizat de Yahoo!, care va miza pe creativitatea dezvoltatorilor si programatorilor.

"Open Hack Europe", ajuns la a 14-a editie, va avea loc anul acesta la Crystal Palace Ballroom, unde sunt asteptati cei mai buni programatori, dezvoltatori si designeri. Acestia isi vor dovedi capacitatile, fie individual fie pe echipe, potrivit blogul Yahoo.

Aici, cei interesati vor veni pentru a gasi ultimile tehnologii in IT, pentru a crea aplicatii si programe, folosind programele Yahoo. Participantii se vor folosi de open web (YUI, YQL, Messenger, Updates, Answers).

Cei care vin la eveniment vor putea participa la ateliere tehnice, urmand ca o zi intreaga sa creeze noi aplicatii pe servicii precum YUI, YQL si BOSS.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1818 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cam ciudat

De obicei hackerii sunt vanati de politie si arestati pentru infractiunile pe care le fac spargand diferite servere etc. Ma indoiesc de faptul ca un hacker ar iesi public de buna voie...

Daca este vorba despre programatori ori designeri, atunci se schimba treaba.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor