How to Web Conference 2015: oportunitati si produse inovatoare

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 18:58
2038 citiri
How to Web Conference 2015: oportunitati si produse inovatoare
foto: howtoweb.co

How to Web Conference 2015 este cel mai important eveniment dedicat inovatiei in tehnologie si antreprenoriatului din Europa de Sud-Est.

Cei peste 1000 de profesionisti in domeniul tehnologiei care vor participa la eveniment vor cunoaste actori importanti din industrie, vor vedea si testa produse inovatoare din domeniul Internet of Things si vor descoperi unele dintre cele mai promitatoare startup-uri din regiune. Toate acestea se adauga la prezentarile sustinute de profesionisti cunoscuti care vor avea loc pe cele doua scene ale conferintei.

Zona de expo pentru produse inovatoare si demonstratii pe scena

Participantii How to Web Conference vor avea ocazia sa vada si sa testeze produse inovatoare din domeniul Internet of Things vizitand zona de gadget expo. In plus, pe scena principala a conferintei va avea loc o demonstratie a modului in care functioneaza o parte dintre aceste produse. Printre acestea se numara:

  • Axosuits, exoschelet medical pentru persoanele cu dizabilitati, usor de folosit, care ajuta persoanele cu deficiente locomotorii sa isi castige mobilitatea.
  • Scooterson, primul scuter inteligent din lume care utilizeaza o combinatie unica de cloud, tehnologie smartphone si analiza de date pentru a imbunatati experienta soferului, maximizand in acelasi timp siguranta acestuia si eficientizand consumul energetic.
  • Bitdefender Box, dispozitiv care protejeaza de malware toate aparatele conectate la Internet, de la televizoare smart pana la frigidere, termostate sau console de gaming.
  • Vector Watch, ceasul inteligent cu o autonomie de 30 de zile, singurul produs din gama sa compatibil cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.
  • Codie, robotul de jucarie interactiv care ajuta copiii sa descopere lumea tehnologiei si ii invata gandirea logica si tehnicile de rezolvare a problemelor, cunostinte utile mai tarziu pentru programare.
  • Hirrus mini-UAV, drona de supraveghere care furnizeaza date relevante in mod rapid, ajutand oamenii sa isi creasca productivitatea, sa diminueze costurile sau sa isi imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.
  • Gravity Lifter, dispozitiv multi-premiat la nivel international care foloseste campul electromagnetic pentru a produce un efect de levitatie oricarui produs / obiect cu o greutate maxima de pana la 3kg.
  • DreamOC, o piramida de sticla care emite animatii holografice folosind un fascicul de lumina si un ecran de proiectie 3D.
  • Lighty, primul proiector mobil inteligent care are capacitati robotice: miscare panoramica, conectivitate wireless si control al vocii.
  • TinTag, dispozitiv reincarcabil de tracking care ajuta utilizatorii sa isi gaseasca obiectele sau animalele de companie mai usor.
  • Symmer3D, platforma Delta multifunctionala pentru imprimare 3D, PCB miling si inscriptionare cu laser.

Oportunitati de networking cu actori importanti din industrie

How to Web Meet, aplicatia mobila a conferintei dezvoltata de echipa mReady, va ajuta participantii sa intre in legatura unii cu altii, sa discute in mod direct si sa stabileasca intalniri. In plus, How to Web Meet va oferi utilizatorilor recomandari in functie de interese si va facilita astfel interactiunile sociale, imbunatatind astfel experienta de networking a acestora. Aplicatia este disponibila acum in AppStore si pe Google Play, iar participantii la conferinta vor primi individual datele de acces.

In plus, pe toata durata evenimentului doua networking lounges vor gazdui mese rotunde, sesiuni de Q&A si "Ask the expert" in cadrul carora participantii vor avea ocazia sa discute cu invitatii conferintei.

Studii de caz, discursuri aplicate si bune practici

Toate acestea se adauga la continutul de foarte buna calitate: pe cele doua scene ale conferintei vor urca antreprenori care au dezvoltat produse de succes la nivel global si profesionisti cu experienta in marketing, product sau development. Acestia vor aborda teme precum crearea si lansarea de produse cu potential, organizarea echipelor de produs si metrici, growth hacking, dezvoltarea unei campanii de marketing digital, cum sa cresti prin continut sau cum sa dezvolti o comunitate in jurul produsului tau. Agenda completa a evenimentului este disponibila online pe site-ul conferintei.

How to Web by Night

Oportunitatile de networking continua si dupa incheierea programului oficial al conferintei, iar participantii vor fi invitati sa interactioneze intr-un cadru informal la evenimentele sociale organizate special pentru ei. Astfel joi, 26 noiembrie, discutiile vor continua la networking cocktail, in timp ce vineri, 27 noiembrie, membrii comunitatii profesionistilor in tehnologie sunt invitati la How to Web Rocks, petrecerea care incheie How to Web Conference 2015.

Biletele de tip Early Bird sunt disponibile pe site-ul conferintei pana marti, 17 noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#eveniment inovatie internet tehnologie, #Howtoweb eveniment Romania 2015 , #stiri it-c