Website-uri care te vor face mai destept

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 08:29
5768 citiri
Website-uri care te vor face mai destept
Foto: Life Scoop

Daca sunteti printre persoanele insetate de cunoastere, inseamna ca va aflati mereu in cautarea surselor de unde puteti invata ceva nou in fiecare zi.

LifeScoop a alcatuit o lista cu cinci website-uri care va vor starni dorinta de invatare si care va vor spori curiozitatea.

Paginile nu sunt recunoscute pentru frumusetea fotografiilor sau calitatea grafica, insa ele reprezinta o sursa aproape inepuizabila de informatii care isi propun sa va faca viata mai usoara, sa va explice lucrurile asa cum sunt sau sa va inspire si sa va ofere o alta perspective asupra vietii.

Lifehacker

Pentru a afla mai multe despre tot felul de trucuri si sfaturi care va vor face viata mai usoara, nu exista un site mai bun decat Lifehacker.

Incepand cu anul 2015, blogul a postat sfaturi si a pus la dispozitia vizitatorilor programe care sa ajute la rezolvarea problemelor tehnologice.

Cu o arhiva de opt ani de zile, cu siguranta puteti petrece cateva ore invatand lucruri despre care nici macar nu ati stiut ca doriti sa aflati vreodata ceva

HowStuffWorks

Coordonat de Discovery Communication, compania din spatele Animal Planet, Discovery Channel si Oprah Winfrey Network, HowStuffWorks este un site unde puteti afla cum functioneaza lucrurile din lume.

Niciun subiect nu este ocolit de site, acesta acoperind domenii vaste precum natura, tehnologia, stiinta sau divertismentul.

TED

Daca doriti sa fiti inspirati de una dintre mintile luminate cu care avem sansa sa fim contemporani si daca aveti cate minute libere, site-ul TED trebuie sa se regaseasca neaparat intr-una dintre ferestrele browser-ului dumneavoastra.

Organizatia non-profit, care si-a asumat misiunea de a impartasi lumii intregi cele mai bune idei,a inceput sub forma unor conferinte, in 1984. Aceasta se concentra pe subiecte tehnologice, divertisment si design.

Pe ted.com veti gasi cele mai bune prezentari ale conferintelor TED din intreaga lume, toate disponibile gratis.

Audienta globala a clipurilor a crescut constant in ultimii ani, toate clipurile depasind, in total, un miliard de vizualizari.

Brain Pickings

Brain Pickings este un blog care publica aproape tot ce este interesant de stiut. Practic, pe acest site puteti gasi cate putin despre orice.

Chiar daca a inceput ca un newsletter, treptat a devenit un blog ce si-a gasit rapid nisa. Finantat in intregime din donatii, site-ul este bine ingrijit, iar pentru aceasta are nevoie de cateva sute de ore de munca in fiecare luna pentru cercetare si scrierea articolelor.

Daca sunteti in cautarea unei carti bune, in rubrica Book Pickings puteti alege din multimea de carti descrise de-a lungul timpului, impartite in sase categorii: Creativitate, Design, Stiinta, Istorie, Psihologie si Arta.

Instructables

Lansat in luna august a anului 2005, Instructables este un loc care permite vizitatorilor sa impartaseasca cu restul lumii toate ideile si cunostintele pe care le au.

Aici veti gasi peste 100.000 de sfaturi pentru orice problema cu care va puteti intalni, de la gatit si pana la imprimari 3D.

Totul este foarte usor de inteles, articolele punandu-va la dispozitie instructiunile pas-cu-pas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#site destept, #site informatii utile , #stiri it-c