Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Acer se pregateste sa lanseze noua tableta Iconia B1

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 16:09
4440 citiri
Acer se pregateste sa lanseze noua tableta Iconia B1
Foto: 01net.com

Compania taiwaneza Acer pregateste o noua tableta Android ce va fi dotata cu un ecran de 7 inch si destinata cu prioritate tarilor emergente.

Acer ar avea in cartile sale aceasta tableta Android, destul de accesibila ca pret (99 de dolari) si care ar putea fi lansata pe piata la inceputul lui 2013.

Potrivit informatiilor publicate de "Wall Street Journal", citat de 01net, Acer si-ar dori sa fie primul fabricant al faimoase marci, alegand astfel sa abordeze tarile emergente cu o tableta foarte ieftina.

Iconia B1, caci asa se va numi tableta tactila, va fi dotata cu un display de 7 inch, avand o rezolutie de 1024x600 pixeli. De asemenea, un procesor dual core tactat la 1,2 GHz.

Sistemul sau de operare va fi Android Jelly Bean. Fotografiile aparute pe anumite forumuri ar fi fost autentificate de catre o persoana familiarizata cu proiectul tabletei "low cost" apartinand companiei taiwaneze Acer.

Destinat cu precadere pietelor emergente, Acer ar fi prezentat produsul Comisiei Federale americane de Comunicatii (FCC), ceea ce i-ar putea permite lansarea lui si in SUA.

Momentan, Acer nu este decat un jucator marginal pe piata tabletelor tactile, fiind creditat la o cota de piata de cel putin 1,4%, asa cum arata un studiu al IDC, citat de cotidianul american.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#tableta Iconia B1, #tableta ieftina Android , #tableta
Comentarii
Poza urmasul
urmasul
rank 5
daca a lansat B1 inseamna ca urmeaza antena 3