Allview a lansat doua tablete colorate: Internet gratuit timp de un an

Marti, 17 Iunie 2014, ora 12:50
2631 citiri
Allview a lansat doua tablete colorate: Internet gratuit timp de un an
Foto: Allview

Compania romaneasca Allview a lansat doua noi tablete, Viva H7 life si Viva H7 S, care au Internet inclus.

"Noile device-uri sunt adaptate cerintelor si nevoilor consumatorilor actuali si ofera flexibilitatea si mobilitatea de care acestia au nevoie. In premiera, alaturi de o tableta PC, Allview pune la dispozitia utilizatorilor si un serviciu inclus de Internet mobil, timp de un an, fara a fi necesara plata lunara a unei facturi, neimplicand astfel alte costuri suplimentare", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul X2 Soul, noul lor varf de gama: Subtire si elegant

Tableta are un design vesel si colorat: rosu, galben, albastru, verde, negru si alb, imbinate cu ecran tactil alb sau negru.

Pe de alta parte, Viva H7 S este eleganta, practica, portabila si performanta. Datorita interfetei prietenoase si a usurintei in utilizare, Viva H7 S se transforma usor intr-un suport electronic flexibil pentru mediul business.

Cele doua device-uri combina cele mai utile caracteristici si raspund cerintelor utilizatorilor actuali de tablete PC, sustin cei de la Allview.

Ambele sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat si functie de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS si Bluetooth. Tabletele PC sunt personalizate cu teme interactive ce confera unicitate in gama, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme si Android.

Ele au preinstalat softul de navigatie offline Sygic, care este apreciat de milioane de clienti. Acesta ofera o interfata moderna, intuitiva, usor de utilizat si ghidare audio si video de inalta acuratete.

Amatorii de fotografii "selfie" au la dispozitie o serie de efecte si peste 20 de functii prin care se realizeaza infinite combinatii, pentru fotografii spectaculoase.

Ambele tablete PC dispun de 2 camere foto, camerele principale avand 5 MP (Viva H7 S) si 3,2 MP (Viva H7 life). Acestea au LED flash si o serie de functii utile pentru utilizatori precum HDR, mod panoramic, smart magic mode si smart selfie mode.

Tabletele PC Viva H7 life si Viva H7 S pot fi comandate impreuna cu serviciul de trafic de date doar in perioada 1 iulie - 15 iulie 2014 la pretul de 549 lei, respectiv 699 lei.

C.P.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#tablete noi Allview, #tabletr Allview Internet, #Allview Viva H7 life, #Allview Viva H7 S , #tableta