Apple a blocat vanzarea tabletelor Samsung in Australia

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 13:52
1028 citiri
Apple a blocat vanzarea tabletelor Samsung in Australia
Foto: netbooknews.com

O instanta din Australia a interzis temporar vanzarea tabletelor companiei Samsung Electronics in aceasta tara. Aceasta reprezinta o victorie pentru Apple in disputa sa globala impotriva companiei sud-coreene, privind incalcarea unor brevete de inventie.

Apple a acuzat Samsung ca i-ar fi copiat tehnologia de tip touch-screen folosita de tabletele Galaxy 10.1. Potrivit BBC, cele doua companii sunt implicate intr-o batalie legala in noua tari.

Samsung este unul dintre cei mai mari competitori ai lui Apple in industria tabletelor si smartphone-urilor. Decizia curtii federale australiene ameninta sa pericliteze pozitia pe care o detine Samsung pe piata din Australia, putand sa rateze perioada productiva din preajma Craciunului.

Cele doua companii sunt prinse inca din aprilie intr-o disputa referitoare la brevetele de inventie, fiecare acuzandu-se de incalcarea acestora.

Apple are deja o victorie in fata Germaniei, cea mai mare economie a Europei, interzicand vanzarea Galaxy Tab 10.1.

La randul sau, Samsung a declarat saptamana trecuta ca va incerca sa opreasca vanzarile lui iPhone 4S in Franta si Italia, acuzand Apple ca a incalcat brevetul transmisiei 3G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#samsung apple razboi, #tableta samsung copiata apple, #interzicere samsung australia, #samsung brevet apple , #tableta