Cea mai subtire tableta din lume, lansata de Dell

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 23:44
4210 citiri
Cea mai subtire tableta din lume, lansata de Dell
Foto: Digital Trends

Compania americana Dell a prezentat o noua tableta Android din seria Venue care este mai subtire chiar si decat modelul Apple, iPad Air 2.

Dell Venue 8 7000 are un ecran OLED de 8,4 inchi, la o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, se arata intr-un articol Digital Trends. Producatorul sustine ca afisajul gadgetului este format din nu mai putin de patru milioane de pixeli.

Carcasa este facuta din aluminiu, grosimea totala a tabletei ajungand la doar 6 milimetri. Ea este chiar mai mica decat a modelului iPad Air 2 (6,1 mm), motiv pentru care producatorul sustine ca a lansat cea mai subtire tableta din lume.

Tableta Dell Venue 11 care se transforma intr-un calculator all-in-one (Video)

Noul produs Dell are un procesor Intel Atom Z3580 de 2,3 GHz, alaturi de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea de stocare se ridica la 16 GB, ea putand fi marita pana la 512 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

In privinta conectivitatii, Dell Venue 8 7000 dispune de un port Micro USB si de posibilitatea ca utilizatorul sa foloseasca castile si microfonul cu ea.

Utilizatorul poate naviga pe Internet prin Wi-Fi cu o conexiune de tipul 802.11 ac, dar dispune si de tehnologia Bluetooth 4.0. Desi tableta are ca program de operare Android 4.4 KitKat, acesta va fi actualizat in curand cu varianta Lollipop.

Camera foto din spate are 8 megapixeli, iar cea din fata - 2 megapixeli. Caracteristicile ei sunt completate de o baterie de 5900mAh. Nu se cunosc inca detalii legate de pret, insa se stie ca lansarea ei pe piata va avea loc spre finalul anului curent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#tableta Dell subtire, #tableta dell android, #tableta Android, #lansare tableta Dell , #tableta