Kindle Fire, inca pe locul doi dupa iPad

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 22:37
1453 citiri
Kindle Fire, inca pe locul doi dupa iPad
Foto: Amazon

Kindle Fire ramane pe locul doi in preferintele consumatorilor, dupa iPad-ul de la Apple, doar 22% dintre amatorii de gadget-uri spunand ca vor sa cumpere un Kindle.

Peste 65% dintre respondenti sustin ca vor sa cumpere un iPad, arata un studiu al ChangeWave Research, citat de CNET.

Tableta Samsung Galaxy Tab, lansata in urma cu un an, nu are o cerere decat de 4%, iar alte modele de tablete nu reprezinta decat 1% din preferintele consumatorilor.

Conform studiului, Kindle Fire ar urma sa nu fure o mare parte din piata iPad, care va continua sa fie numarul unu, insa va reprezenta cu siguranta o amenintare pentru toate celelalte tablete.

Kindle Fire de la Amazon va depasi IPad - vezi ce ofera in plus

Pe de alta parte, insa, nu se stie daca vanzarile vor fi indeajuns de bune incat sa acopere investitiile in Kindle Fire, care are un pret de doua ori mai mic decat iPad, acesta fiind principalul sau avantaj fata de produsul Apple.

Profitul Amazon, in prabusire dupa investitiile in Kindle

Conform unui anunt facut de companie, pe trimestrul al treilea al anului, profiturile au scazut cu 73% dupa ce compania a investit in tableta Kindle.

Amazon pune la dispozitia cumparatorilor patru modele de Kindle, printre care unul 3G, si a crescut capacitatea de productie, avand in vedere ca numarul de precomenzi a crescut dupa lansare. Conform unei estimari a JP Morgan, Amazon va reusi sa vanda aproape cinci milioane de tablete in doar trei luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Kindle Fire, #Kindle Fire iPAd, #Kindle loc doi , #tableta